New in: Mei

Van uitgeverij Karakter ontving ik de thriller Blond in Bonaire – Ellen de Vriend. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, vorige  boeken van de Vriend zoals Pain au chocolat las ik met veel plezier.

Daar is ie dan, het duurde even, maar ook ik ontving van uitgeverij Boekerij de nieuwste roman van Petra Volling – Zo goed als nieuw. Ik hoop deze in juni te kunnen gaan lezen heerlijk in het zonnetje! Ook kreeg ik de spannende thriller Niemand komt je redden – Alex Marwood. De cover is in elk geval veelbelovend. Als verrassing ontving ik de nieuwste dikke pil van Stephen King – Als het Bloedt.

Uitgeverij De Crime Compagnie verblijde mij in de laatste week van mei met twee spannende thrillers. Zo ontving ik Het geheim van Grace – Mariska Overman. Haar vorige boeken vond ik geweldig en las ik met veel plezier, ik kan dan ook niet wachten tot ik hierin kan beginnen. Ook De speelgoedman – Heleen van den Hoven lijkt mij een heerlijke thriller!

Voor de leesfabriek ontving ik het boek Niet verder vertellen – Lisa Gardner van uitgeverij Cargo. Ik ben benieuwd naar deze spannende thriller.

Uitgeverij Xander stuurde mij de historische roman De dochter van de nazi – Louise Fein. Benieuwd of deze net zo mooi is als De verloren familie.  Uitgeverij Lebowski stuurde mij Het zal je moeder maar wezen – Karin Bruers . Ik las haar boek Brigadier oversteekmoeder met een ontzettend grote glimlach. En ben dan ook zeker benieuwd naar haar nieuwste boek.

Van uitgeverij Luitingh-Sijthoff ontving ik de nieuwste feelgood roman Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell. Een en al vrolijkheid viel er op de mat door deze prachtige cover! Ook Onbreekbaar 1 – Lisette Jonkman viel in de bus. Na haar geweldige chicklits als  verkikkerd en verslingerd, kan ik niet wachten om in haar nieuw feelgood serie te beginnen. Begin juni kunnen jullie mijn recensie verwachten.

Via mijn contactpagina kwam ik in contact met Patty Zoet, een moeder die haar kindje verloor. Over deze gebeurtenis schreef zij een verhaal, samen met ouders die hetzelfde overkwam. Overleven, kleine verhalen over groot verlies heet dit boek. Een heftig onderwerp, waar ik door geraakt was. Hopelijk kunnen jullie snel mijn recensie lezen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn broertje twee boeken die hoog op mijn verlanglijstje stonden namelijk; Je bent jong en je krijgt wat – Monique van Loon en Louis & Louise – Julie Cohen. Met beide boeken heb ik al regelmatig in mijn hand gestaan in de winkel en was dan ook erg blij om ze cadeau te mogen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.