Contact

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!
Heb je een vraag, tip of opmerking voor deze site? Stuur mij dan een mailtje via het onderstaande contact formulier.
Mocht je emailen niet prettig vinden kun je mij ook bereiken via twitter  of bloglovin.

Wilt u, als uitgever, een boek door mij laten recenseren kunt u ook via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Ik zal dan de recensie plaatsen op mijn blog.

Privacyverklaring
Omdat ik als blogger werk met de wordpress content wijs ik jullie naar deze privacy policy van WordPress. Ik vind het als blogger belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met de privacy gegevens van derden. Het opgestelde privacybeleid is van toepassing op de diensten die Books I Care About aanbiedt, hierbij wordt geen verantwoordelijkheid gedragen diensten van andere sites.

Versie 0.1
Het gebruik van diensten:
Wanneer u zich via mijn site aanmeld om berichten te ontvangen bij een nieuwe blogpost, reacties plaats onder de geplaatste posts of het contactformulier invult wordt er gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om mijn diensten te kunnen verstrekken. De gegevens worden enkel en alleen opgeslagen op de beveiligde servers van Books I Care About of die van een derde partij. Deze gegevens zullen niet gedeeld worden met andere. Privacy zal gerespecteerd worden.

Communicatie:
Wanneer u een email of bericht stuurt op mijn blog Books I Care About zal ik persoonlijke gegevens gebruiken om te antwoorden op uw verzoek of mail. Deze gegevens worden alleen op geslagen op de persoonlijke server van Books I Care About of die van derde en zullen niet gedeeld met andere.

Cookies:
Mijn website Books I Care About maakt gebruik van cookies om beter inzicht te krijgen in het gebruik van mijn diensten en deze hierop te kunnen aanpassen. Books I Care About maakt gebruik van de statistieken die door de host van de website WordPress worden verzameld.

Doeleinde:
Ik verzamel of gebruik geen gegevens voor andere doeleinde dan die beschreven worden in het privacybeleid. Met uitzondering van uw toestemming kunnen adresgegevens wel worden doorgestuurd naar een uitgever bij het doen van een win actie.

Derden:
De informatie die binnenkomt op Books I Care About wordt niet gedeeld met derden, anders dan de host en webaplicatie die ik gebruikt voor het schrijven van mijn blogs.  Deze gegevens zullen niet worden verspreid.

Reacties:
Wanneer iemand een reactie schrijft wordt er gevraagd naar naam en email adress of eventule website. Email en ip-adres worden alleen zichtbaar voor mij als beheerder. Met deze gegevens zal respectvol worden omgegaan. Daarnaast stel ik de persoon die een reactie achterlaat op mijn site in staat om de reactie op elk gewenst moment te verwijderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.