New in: Juni

Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik het spannende Het verkeerde meisje – Angelique Haak, dit boek ligt al op mijn nachtkastje om als volgende boek in te beginnen!

Van uitgeverij The House of Books ontving ik het romantische De liefdes hypothese – Ali Hazelwood een boek waar ik veel goede verhalen over hoor en bijzonder benieuwd naar ben.
Uitgeverij Lebowksi maakte mij ontzettend blij met een boek dat perfect in mijn straatje past namelijk; Het boek van Job – Annemarie Haverkamp.

Uitgeverij Xander stuurde de langverwachte nieuwe Kiki van Dijk – Florance. Ik kan echt niet wachten om hier in te beginnen! En ook uitgeverij L.S. Amsterdam maakte mij enorm blij met de feelgood chicklit Uit onverwachte hoek – Tamara Haagmans.

Als verrassing ontving ik van uitgeverij de Fontein het spannende jeugdboek Shame on you! – Margje Woodrow. Eerdere boeken van deze schrijfster waren een dikke hit, benieuwd of deze net zo goed is!

Via de postcodeloterij mochten we een cadeautje uitzoeken, dit werd het boek De zomer van je leven – Jill Mansell. Weer een heerlijke zomerse feelgood 🙂
Het laatste boek in de HarperCollins roman boekenclub kreeg ik ook opgestuurd. Deze keer lezen we Het recept van dromen – Farina Eden. Een historische roman over sterke vrouwen. Niet helemaal mijn ding, maar misschien weet het boek mij te verrassen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.