The Friday Five ; Boeken die beginnen met een letter J

Vooraanzicht stapel boeken | Gratis Foto

Het is tijd voor the friday five. Dit is een wekelijks terugkomende rubriek die georganiseerd wordt door Joost. Deze friday five is mijn eerste en was gelijk ook een hele moeilijke. Ik heb mijn blog eens binnenste buiten gekeerd om boeken met een J te vinden. Maar het is gelukt! Deze vijf boeken heb ik gevonden;

1. Je bent jong en je krijgt wat  – Monique van Loon. Dit boek kwam gelijk in mij op. Ik las het recent en was erg onder de indruk van dit boek! Het is een echte eye opener voor jonge meiden onder ons, om het probleem (baarmoeder)kanker onder de aandacht te brengen.

2. Je bent geweldig – Jill Mansell. Een heerlijke feelgood roman van bestseller auteur Jill Mansell hoort natuurlijk in deze top 5.

3. Juffrouw Holle – Fleur Brockhus & Karima O’Flynn. Wat heb ik genoten van dit boek. Het sprookje van Juffrouw Holle in een modern jasje gestoken. Daarnaast is de cover van dit boekook echt een plaatje!

4. Jij bent mij – Michelle Wildgen. Misschien beter bekend als You’re not you en de gelijknamige film van dit boek over een jonge vrouw met de spierziekte ALS. Niet alleen een prachtig boek, maar ook zeker een prachtige film! Zeker het lezen en kijken waard.

5. En als laatste een boek dat ik nog niet gelezen heb namelijk Jacht -Cis Meijer. Een spannende thriller voor jong volwassenen. Haar boeken zorgen er altijd voor dat ik op het puntje van mijn stoel zit, benieuwd of deze dit ook kan!

Dit zijn de boeken met een J die ik kon vinden en goed genoeg vond om aan jullie te laten zien. Ken jij nog andere boeken met de letter J of heb jij ook meegedaan aan de friday five van Joost laat een reactie achter in de comments!

Een gedachte over “The Friday Five ; Boeken die beginnen met een letter J

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.