Recensie: Chateau de Provence – Marelle Boersma

Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel kan kopen met een grote olijvenboomgaard, vertrekken ze naar de Provence, de streek waar ze elkaar twaalf jaar geleden ontmoet hebben. Hun oude droom om beautyvakanties te gaan organiseren wordt werkelijkheid. Als Julia korte tijd na Luuc arriveert is de plaatselijke bevolking in mineur: de geliefde kunstenares Cherie is vermist. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…(bol.com)

Het nieuwste boek van Marelle Boersma is er een om ontzettend vrolijk van te worden. De cover straalt een heerlijk zomers tafereel uit in de Franse lavendelvelden. Daarnaast is de boekenlegger, die heerlijk ruikt naar lavendel een leuke accessoire.
Door de fijne schrijfstijl van Marelle bevind je je gelijk op het kasteel van Julia en Luuc. De omgeving is zo beeldend weergegeven wat je jezelf tussen de olijfbomen kan zien staan. Het verhaal begint rustig wanneer Julia aankomt in hun nieuwe liefdesstulpje wat Luuc gekocht heeft in de Provence. Echter wordt het al snel spannend en deze spanning blijft door enkele onverwachte plottwisten tot aan het eind hangen. Hierdoor kon ik het boek maar moeilijk wegleggen.

Chateau de Provence is een heerlijke goedgeschreven zomerse thriller, waar vele ik vertrek liefhebbers van zullen smullen!
En als we Twitter mogen geloven is Marelle al weer druk bezig met haar volgende deel in de ik vertrek-serie, deze keer over Sicilië. Ik ben nu al benieuwd!

8.0
Chateau de Provence – Marelle Boersma
Uitgeverij: De CrimeCompagnie

Bedankt uitgeverij de Crime Compagnie voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book 3,99     Paperback 17,95
Koop bij bol.com                 Koop bij bol.com

3 gedachtes over “Recensie: Chateau de Provence – Marelle Boersma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.