Recensie: Terug naar Cornwall – Marelle Boersma

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen? (bol.com)


Een ik vertrek thriller van Marelle Boersma. Eerder las ik al  Chateau de Provence en Ciao Sicilia . Deze heeft iets langer in de kast gestaan. Jammer want het verhaal was erg goed! De cover van dit boek is mooi. De donkerblauwe zee, met daarbij een vrouw op de rand van de cliff in een donkerblauwe jurk. Dit is weer een echte vakantiecover.

Dit boek wordt beschreven vanuit drie perspectieven. Eentje verteld het verhaal van Jill in het hier en nu, een verhaal wordt verteld vanuit het verleden waarin de vader van Jill jong was, deze is cursief weergegeven en het derde perspectief verteld het verhaal vanuit een onbekende personage.
Het verhaal heeft korte hoofdstukken en is vlot geschreven, waardoor je als lezer door de pagina’s vliegt. De afwisseling tussen het heden en verleden maakt dat ik in het begin even moest wennen, maar al gauw zorgde het er juist voor dat je als lezer niet meer wil stoppen met lezen.  Doordat je als lezer steeds op het verkeerde been gezet wordt, was het einde er voor mij dan ook een met een verrassing.
Door de prachtige omschreven omgeving is het net alsof je er als lezer zelf bijstaat. Je waant je even zelf tussen de bloemen in de theetuin of aan de rand van een cliff.

Nog heel even geduld, want in de zomer komt het nieuwste boek van Marelle Boersma uit namelijk  Waan je in een andere wereld.

Terug naar Cornwall is een meeslepende, spannende, vlot geschreven thriller, waarbij je langzaam aan steeds meer geheimen zult ontrafelen tot het verhaal tot een zinderende ontknoping komt!

7.0
Terug naar Cornwall – Marelle Boersma
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Bedankt uitgeverij de Crime Compagnie voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €7,99              Paperback 6,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.