Recensie: Zin in Zillertal – Svea Ersson

De kinderen van Katja van Merwede zijn talentvolle skiërs. Om hen optimaal te laten trainen, verhuist Katja naar het Oostenrijkse Zillertal. Terwijl het leven van Myrthe en Rowan zich afspeelt op en rond de piste, probeert Katja een bestaan op te bouwen. Dan duikt er iemand op die haar dringend wil spreken. Het voert Katja terug naar de tijd toen ze zelf aan skiracen deed. Maar die periode uit haar leven wil ze het liefst vergeten…(bol.com)


Zin in Zillertal is een boek uit de Ik vertrek – serie van Marelle Boersma, hiervan las ik bijvoorbeeld ook al het boek Chateau de Provence. De cover van het boek is ondanks het prachtige weer, lekker winters. Het past van ook prima bij het thema van het boek, skiën.

Door de fijne schrijfstijl van Svea Ersson en opbouwende spanning zit je gelijk in helemaal in het verhaal en wil je maar één ding en dat is het boek zo snel mogelijk uitlezen om erachter te komen hoe het allemaal zit.

Het boek is opgebouwd uit korte hoofdstukken, met een beeldende, makkelijk leesbare schrijfstijl. Hierdoor is het net alsof je zelf in Oostenrijk van de berg af zoeft op je ski’s. Dit maakt het verhaal gemakkelijk om je in te verplaatsen. Je wordt meerdere keren op het verkeerde been gezet en tot op het einde blijft het spannend, hoe het verhaal zal aflopen.

Zin in Zillertal is een heerlijke, spannende winterthriller, ondanks dat de zon hier inmiddels volop schijnt, waarvan je zin krijgt om te gaan skiën. Eenmaal in het boek begonnen, is het moeilijk het weg te leggen!

7.0
Zin in Zillertal – Svea Ersson
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Bedankt uitgeverij De Crime Compagnie voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €8,99 Paperback €15,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.