Blogtour: Gefaald – Ellen Lina

De dertigjarige Vesper runt met haar ouders een bungalowpark op Texel,wanneer ze de charmante Stijn Daalhuizen en diens puberzoon Nick ontmoet. Na het overlijden van zijn moeder heeft Nick het moeilijk,en dat hij een goede band weet op te bouwen met Vesper is
voor Stijn meer dan belangrijk. Door de jaren heen is het voornamelijk Vesper die zich bezighoudt met Nick, Stijn is druk met zijn groeiende bedrijf. Ondanks de zorg en aandacht van Vesper, ontwikkelt Nick zich tot een problematische achttienjarige. Hij wordt van school gestuurd en zijn leven bestaat uit drugs, foute vrienden en feesten. Net wanneer hij Vesper beterschap heeft beloofd, dient zich een klus aan die hij niet kan laten liggen. Die nacht loopt het compleet uit de hand en de gevolgen voor het hele gezin zijn vanaf dat moment
niet meer te overzien.
Stijn en Vesper krijgen te maken met een groep levensgevaarlijke criminelen die nietsontziend hun leven binnendringen. Het drama is compleet wanneer Vesper wordt herkend door een van hen. Haar verleden komt bovendrijven en dat blijkt heel anders te zijn dan Stijn en Nick hadden verwacht. Weten Stijn en Vesper Nick te beschermen? Lukt het hen om elkaar te vertrouwen? Pas wanneer ze denken dat de rust is wedergekeerd ontvouwt zich een afschuwelijk scenario, dat alle relaties op scherp zet. (bol.com)


Eerder deed ik mee aan Ellen Lina’s  andere blogtour rondom het verschijnen van haar roman Crash. Nu ze haar eerste thriller schreef werd ik weer gevraagd om met een groep een blogtour te houden en kon hier natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Zoals ik net al schreef is dit Lina’s eerste thriller en wat mij betreft mag ze hier zeker mee doorgaan want men wat een goed boek was dit!
Je leest het verhaal door de ogen van Stijn, Vesper en hun puberzoon Nick. Doordat de drie afwisselend hun verhaal vertellen ga je voor alle drie sympathie kweken en met ze meevoelen. De dwarse Nick, de hardwerkende Stijn en de lieve stiefmoeder Vesper die een groot geheim met zich meedraagt wat niemand zal verwachten.
De schrijfstijl is prettig en door de afwisselende perspectieven van Nick, Vesper en Stijn zorgt het ervoor dat het verhaal snel weg leest en je wil weten hoe het afloopt met de criminele capriolen van Nick.

Het boek houd je van begin tot het eind in spanning. En ik moet zeggen dat einde had ik totaal niet verwacht of zien aankomen. Ik heb de laatste drie / vier hoofdstukken dan ook met open mond van verbazing gelezen.  Wil je weten waarom, lees het boek dan zeker zelf!

8.0
Gefaald – Ellen Lina
Uitgeverij: Ellessy

Bedankt Ellen voor het meedoen aan de blogtour en bedankt uitgeverij Ellessy voor het sturen van een recensie-exemplaar!

Paperback 20,50
Koop bij bol.com

Een gedachte over “Blogtour: Gefaald – Ellen Lina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.