Recensie: Anna V. – Arjan Alberts

In Anna V., het bloedstollende slot in de Natan Z.-reeks van Arjan Alberts, onderzoekt undercover journaliste Esmee de mysterieuze dood van een kind in een jeugdinstelling. Ze heeft echter geen idee dat Justitie de zaak al dertig jaar in de doofpot stopt en nerveus haar zoektocht in de gaten houdt. Zeker als aan het licht komt dat talloze gruwelijke gebeurtenissen allemaal terug te voeren zijn op één persoon… Tegelijkertijd jaagt seriemoordenaar Natan Z. opnieuw op Suus de Bruyn. Ondanks een nieuwe identiteit en een getuigenbeschermingsprogramma is haar gezin in groot gevaar. In een poging om zich van hem te ontdoen raakt ze verstrikt in een spel waarvan de pionnen in een ver verleden al zijn geplaatst (bol.com)


Yes! Het laatste deel in de serie rondom seriemoordenaar Natan Z. is er dan eindelijk. Wat heb ik met smart zitten wachten tot dit boek uitkwam. Eenmaal op de mat moesten alle andere boeken wijken en vond ik het onwijs jammer dat het boek zo snel uit was.
De cover van dit boek is mysterieus. Het donkere gat, met het schaars verlichte zwembad en de knalrode letters geven het boek een spannend geheel. Hij past dan ook mooi bij het vorige deel Alex B.

Je zit gelijk helemaal in het verhaal. Weer een nieuw verhaal, deze keer met journaliste Esmee in de hoofdrol. Niet alleen zij speelt een grote rol in het boek, ook Suus de bruyn, Natan Z en Reinier de Graaf komen weer aan bod. Het is dan ook wenselijk om de vorige twee delen te lezen. Dit om een zo goed mogelijk beeld van het complete verhaal te krijgen.

Ook dit deel zit weer vol spanning en gruwelijkheden. Een boek voor lezers die tegen een stootje kunnen en geen zwakke maag hebben. De spanning bouwt zich langzaam op en Alberts weet je een aantal keer op het verkeerde been te zetten. Ik kon niet wachten om de laatste pagina’s te lezen, maar vond het daarnaast intens jammer dat het boek uit was. Gelukkig worden de boeken verfilmt. Ik kan niet wachten 🙂

Anna V. is het laatste deel in de serie rondom seriemoordenaar Natan Z. Een boek voor lezers zonder zwakke maag, waarbij je op het puntje van je stoel van de spanningen de bladzijdes zo snel mogelijk wil omslaan om te zien hoe het verhaal zal eindigen.

9.5
Anna V. – Arjan Alberts
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €9,99 Paperback €20,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.