New in: mei

De maand mei vloog, eigenlijk zoals de rest van de maanden ook weer zo snel voorbij! We gingen op bezoek bij vrienden met nieuwe huizen, uit eten met de familie en met een vriendinnetje gezellig sushi eten. En ook hadden we de verjaardag van mijn vader en broertje en op de valreep van deze maand kregen we er ook nog een achter-achternichtje bij! Een drukke en volle maand, waarin ook enkele mooie boeken door de bus vielen.

Van uitgeverij The House of Books ontving ik de boeken Toen winter zomer werd – Emily Henry, die een prachtige cover heeft en het boek De vlucht naar huis – Alan Hlad.
Van uitgeverij Lebowski ontving ik het boek Wij zijn vrij – Emily Reekers en Hier zijn is niet de bedoeling – Lauranne van Grinsven. Naar beide boeken ben ik erg benieuwd!

Uitgeverij Xander stuurde Het grachtenhuis – Rachel van Charante en ook ontving ik het ebook van de nieuwste roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley.  Op de valreep van de maand ontving ik het boek Levenslef – Ingeborg van Beek. In de beginjaren van mijn blog, las ik haar eerste boek Levenshaast, prachtig boek en ik ben dan ook erg benieuwd naar hoe het nu met haar gaat.
Van uitgeverij Moon ontving ik het sciencefiction kinderboek Het reservaat – Barbara Jurgens. Misschien niet helemaal mijn ding, maar laten we het een kans geven. Ook viel Boy Queen – George Lester op de mat.

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek Zuid-moeders breken niet – Kimberley Klaver. Een boek die al tijden ontzettend hoog op mijn verlanglijstje stond. Ik kan dan ook niet wachten om er in te beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.