New in: April

April, een maand met veel zonnige dagen. Op een van de mooiste dagen van de maand, gingen we met zijn drieën voor het eerst op stap. Naar het strand, wat hebben we genoten! Daan vond het zand tussen zijn tenen maar wat interessant. Ik ging weer aan het werk en vierde mijn 27e verjaardag.
Ik ontving een paar prachtige boeken deze maand;

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik het de thriller Vaderskind – Belinda Bauer. Na het lezen van de achterflap ben ik verkocht. Erg benieuwd naar dit boek!

Van uitgeverij Xander ontving ik de roman De patisserie – Charlotte Jacobi. Een boek met een prachtige cover. De thriller Zondaar – Charlotte Link mocht ik ook toevoegen aan mijn nieuwste boeken. En het nieuwste lang verwachte, laatste deel in de serie rondom Natan Z. namelijk het boek Anna V. – Arjan Alberts, dit boek heb ik inmiddels bijna uit en ik vond het bijna jammer de laatste bladzijdes om te slaan! Ook ontving ik……
Van uitgeverij BBNC ontving ik het prachtige prentenboek Naar buiten – Deborah Underwood. Benieuwd wat Daan hier van gaat vinden!

Voor de romanboekclub van uitgeverij HarperCollins ontving ik het boek De postbezorgster van Parijs – Meg Waite Clayton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.