Recensie: Welkom thuis in Love Heart Lane – Christie Barlow

Wanneer Felicity Simons terugkeert naar haar dorp Heartcross, verwacht ze maar een paar dagen te blijven. De witgekalkte huisjes van het dorpje zijn misschien haar thuis, maar voor haar heeft de plek te veel pijnlijke herinneringen, en aan één man in het bijzonder – Fergus Campbell. Maar als het dorp vlak na haar terugkomst wordt getroffen door verschrikkelijk noodweer en de enige brug die het plaatsje met de beschaving verbindt wordt weggevaagd, kan Felicity niet anders dan blijven…(bol.com)


Door uitgeverij L.S. Amsterdam werd ik benaderd of ik mee wilde doen aan de promotietour rondom het eerste deel in een nieuwe feelgood serie die zich afspeelt in het kleine Schotse dorpje Heartcross . Daar kon ik geen nee op zeggen natuurlijk. De cover van het boek heeft een heerlijke, vrolijke en lenteachtig uiterlijk. Je krijgt toch gelijk zin om het boek op te pakken!

De schrijfstijl van Christie Barlow is luchtig, licht en gemakkelijk. Hierdoor vlieg je door de pagina’s heen. De hoofdstukken zijn soms net iets te lang om even een hoofdstukje te lezen voor het slapen, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Door omstandigheden kan Felicity niet terug naar Londen en moet ze haar verleden onder ogen komen. In Heartcross spelen zich verschillende problemen af, zo stort er een brug in waardoor de bewoners afhankelijk zijn van elkaar, bekommert Felicity zich over hen, iets waar ze erg tegenop zag, maar de saamhorigheid van de bewoners is prachtig om te zien en te lezen.

Ondanks dat er vele verschillende personages in het boek naar voren komen, is het absoluut niet verwarrend. Je sluit alle bewoners van Love Heart Lane in je hart. Als je een boek met de nodige spanningen en plotwendingen verwacht is dit niet het boek voor jou. Het kabbelt rustig voort, tot het verhaal een romantisch hoogtepunt bereikt. Vele verschillende thema’s komen aan bod, zoals vriendschap, liefde, verlies, rouw en verdriet, maar bovenal een feelgood gevoel!

Welkom in Love Heart Lane is het eerste deel in een heerlijke, veelbelovende feelgood-serie waarin je wordt ondergedompeld in het gemeenschapsgevoel en romantiek. Je sluit na het lezen van het eerste deel de bewoners in je hart en kan niet wachten op het volgende deel!

8.0
Welkom thuis in Love Heart Lane – Christie Barlow
Uitgeverij: L.S. Amsterdam

Bedankt uitgeverij L.S Amsterdam voor het sturen van een recensie-exemplaar en het meedoen aan deze blogtour!

E-book €3,99 Paperback €19,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.