Recensie: Dromen van jou – Dani Atkins

Beth en Izzy kennen elkaar niet, maar vandaag ontdekken ze dat sinds die ene dag acht jaar geleden hun levens onherroepelijk met elkaar verbonden zijn…
Beth Brandon heeft eindelijk de bloemisterij waar ze al haar hele leven van droomt, maar zelfs dát kan haar zenuwen niet bedwingen: vandaag gaat ze iets delen met haar man dat haar hele leven zal veranderen.
Izzy Vaughan dacht dat zij en haar man samen oud zouden worden, maar ze lijken de laatste tijd steeds meer uit elkaar te groeien. Ze houden allebei zielsveel van hun zoontje Noah, maar is dat genoeg om hun huwelijk te redden? Acht jaar geleden is deze twee vrouwen iets overkomen. Nu blijkt dat dankzij die ene dag acht jaar geleden hun levens nooit meer hetzelfde zullen zijn… (bol.com)


Wat een prachtig boek weer van Dani Atkins. Eerder las ik van deze schrijfster al het boek Duet met jou, een boek waar ik de nodige zakdoekjes bij nodig had tijdens het lezen. En ook bij dit boek had ik met vlagen een brok in mijn keel.
De cover van het boek is in mooie zachte rood, roze tinten wat ik erg aantrekkelijk vind. Geen schreeuwende kleuren, wat mijn inziens helemaal past bij het thema van het boek. Op de steiger staat een vrouw met een jongentje, wie zijn dit en wat betekenen zij voor elkaar? Je komt er allemaal achter tijdens het lezen.

Het verhaal wordt afwisselend verteld door de ogen van Izzy en Beth. Twee vrouwen die een ongelofelijk moeilijke keuze moeten maken. Door het wisselende perspectief tussen de vrouwen, blijft het verhaal levendig en wil je maar één ding en dat is doorlezen. Je denkt als lezer te weten hoe het verhaal zal aflopen, maar Dani Atkins weet je meerdere malen om de tuin te leiden en het verhaal een compleet andere wending te geven. Hierdoor blijf je als lezer geboeid doorlezen. D
De schrijfstijl van dit boek is vlot en door de verschillende perspectieven en vele emoties leest het boek als een sneltrein. Daarnaast zijn de hoofdstukken van goede lengte, waardoor het makkelijk is om nog even een hoofdstuk te lezen. Al wil je daarna het boek niet meer neerleggen!

Dromen van jou is een prachtig, hartverscheurend verhaal wat je laat verrassen en in één ruk wil uitlezen. Houd de tissues maar bij de hand, wanneer je hier in begint!

8.0
Dromen van jou – Dani Atkins
Uitgeverij: de Fontein

Bedankt uitgeverij de Fontein voor het sturen van een epub!

E-book €4,99 Paperback €20,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.