New in: maart

In maart scheen de eerste voorzichtige voorjaarszon en ik genoot hiervan! Heerlijk zat ik met een boekje in de tuin. Maart stond voor mij in het teken van weer terug beginnen met werken na mijn zwangerschapsverlof, maar dat liep helaas even anders. Met een flinke longontsteking zat ik bijna heel maart ziek thuis…. Gelukkig wist de postbode mij elke keer weer op te vrolijke met prachtige nieuwe boeken!

Zo ontving ik van uitgeverij Ambo|Anthos Sporen liegen niet – John Pel, hierin ben ik inmiddels begonnen en ik moet zeggen dat ik dit een erg interessant boek vind. In april lezen jullie mijn recensie. Van uitgeverij Xander ontving ik de detective Hartendief – Mary Higgings Clark en Alafair Burke. Ik moet bekennen dat ik nog nooit een boek van deze schrijfster gelezen heb, maar de covers van haar boeken trekken elke keer de aandacht, waardoor ik nieuwsgierig werd en een exemplaar aanvroeg.

Uitgeverij The House of Books stuurde drie mooie boeken op. Zo ontving ik de roman Eigenlijk helemaal niet goed – Amy Lavelle, de chicklit De partycrasher – Sophie Kinsella en de dikke thriller De Apollomoorden – Chris Hadfield. Het meest kijk ik uit naar de nieuwste van Sophie Kinsella, na het lezen van de shopaholic boeken ben ik verslingerd aan deze schrijfster!

De zwemmers van Julie Otsuka en het boek De verschrikkelijke jaren tachtig – Tim Kamps, waar nu de dramaserie over te zien is bij de NPO ontving ik van uitgeverij Lebowski.

De Crime Compagnie stuurde het boek Mama liegt – Marion van de Coolwijk op. De titel maakt mij erg nieuwsgierig. Van uitgeverij Cargo ontving ik het boek De dode die niet werd gemist – Corine Hartman, na het lezen van Jessica Haider serie ben ik ook verslingerd aan deze schrijfster. Zou dit boek kunnen tippen aan de boeken van haar thrillerserie?

Van uitgeverij BBNC ontving ik weer een prachtig prentenboek namelijk Prins en ridder – Haack en Lewis, hier gaan we met Daan binnenkort eens een kijkje in nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.