Recensie: De dochters van hotel Flanagans – Asa Hellberg

Welkom terug in Hotel Flanagans! Het glamoureuze hotel wordt inmiddels gerund door de vriendinnen Emma en Elinor. Het is ze gelukt om Flanagans tijdens de kleurrijke jaren tachtig succesvol te houden, maar daarvoor betalen ze een hoge prijs. Zo heeft Emma veel te stellen met haar dochter Frankie, die het zat is dat het hotel voor haar moeder altijd op de eerste plaats komt. Elinors dochter Billie probeert ondertussen juist los te komen van háár moeder, en vertrekt naar Zweden om daar te gaan studeren.

Als Billie onverwacht hulp nodig heeft dreigen lang verborgen geheimen, die de levens van de vier sterke vrouwen voorgoed op zijn kop zullen zetten, aan het licht te komen. Zal de vriendschap van Emma en Elinor dat overleven, en zal het hotel blijven bestaan als de waarheid over de eigenaren boven water komt? (bol.com)


Yes, het tweede deel van de serie rondom het hotel Flanagans. Ik was na deel één enorm benieuwd hoe het verder zou gaan. De cover van het boek past helemaal in de stijl van het boek. Ook past hij mooi bij de vorige cover. De cover maakt een chicen indruk. Iets wat het hotel ook probeert uit te stralen.

De schrijfstijl is vlot en leest lekker weg. Het verhaal wordt ook deze keer door verschillende perspectieven verteld. Namelijk die van Emma en Elinor, de twee vriendinnen bestieren nu Linda met pensioen is het hotel. Hierdoor weet je precies wat er omgaat in de drukbezette levens van de twee vriendinnen.
In het begin was het even wennen, er komen namelijk veel verschillende personages voor in het boek. Wie hoort bij wie? Maar wanneer je dit doorhebt leest het boek als een sneltrein. De omgeving, het prachtige hotel, doet hier natuurlijk ook veel goeds aan!

De dochters van hotel Flanagans is een familieroman over de vriendschap en geheimen tussen twee krachtige vrouwen die hun best doen een fantastisch hotel te runnen! Je raakt er aan verslingerd.

7.0
De dochters van hotel Flanagans – Asa Hellberg
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €4,99 Paperback €20,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.