New in: december

Wat is het jaar omgevlogen! En wat een bewogen jaar was 2021. Niet alleen hadden we te maken met de nog steeds aanhoudende coronacrisis, ook kwamen wij er achter dat we een kleine spruit verwachtte. En deze is geboren op 30 november. Onze Daan laat ons, ondanks het slaapgebrek, zweven op een grote blauwe wolk. Naast alle kaartjes bracht de postbode ook nog een aantal boeken in de laatste maand van het jaar.

Zo ontving ik van uitgeverij Xander de boeken Parijs – Kiki van Dijk. Onwijs benieuwd naar dit nieuwste boek. Van de zomer las ik Vlieland met veel plezier en hopelijk kan dit boek mij net zo verrassen.
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik een nieuw boek uit de ik vertrek-serie Zin in Zillertal – Svea Ersson.

Van uitgeverij BBNC ontving ik het boek Het verhaal dat te laat kwam – Marianna Coppo. Een prentenboek vol prachtige tekeningen die het verhaal extra sterk maken. Ik kijk er al naar uit om deze met onze kleine man te gaan lezen.
Van uitgeverij The House of Books ontving ik het boek Het meisje, de kat en het bos – Mala Kacenberg. Een boek over een jon meisje dat als enige van haar familie de Tweede Wereldoorlog overleeft. Lijkt mij een aangrijpend en prachtig boek!
Van uitgeverij de Fontein ontving ik het e-boek Dromen van jou – Dani Atkins. Dit boek wil ik als eerste gaan lezen in het nieuwe jaar! Na het lezen van Duet met jou ben ik erg benieuwd naar haar nieuwste boek!

Van de kerstman kreeg ik dit jaar onder de boom het boek Ziek gelukkig – Ruud ten Wolde. Een boek waar ik nieuwsgierig naar ben geworden door de promotie van het boek na zijn overlijden bij rtl boulevard. Het lijkt me een boek dat je leest met een lach en een traan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.