New in: oktober

De maand oktober was een drukke maand. We maakte de tuin winterklaar, door alle bomen maar weer eens te snoeien. Ik ging met vriendinnen uit eten om mijn zwangerschapsverlof te vieren en keek ik verder veel Netflix om de tijd te doden.
Gelukkig bracht de postbode ook een aantal mooie boeken deze maand;

Zo ontving ik van uitgeverij Horizon het boek Een magische ontmoeting – Ava Corrigan. Dit boek gaat over de Winx saga waarvan op Netflix eerder een serie is verschenen en die ik al met veel plezier gekeken heb. Ik kan dan ook niet wachten om het tweede seizoen van deze serie te gaan kijken en het boek te lezen.

Uitgeverij Xander stuurde de roman Het familiegeheim van Florence Grace – Tracy Rees. Van alleen de cover van het boek droom je weg naar een heerlijke zomerse avond tussen de paarse regen. Daarnaast ontving ik de dikke thriller Moordenaar – Charlotte Link. Het boek wordt omschreven als een zeldzame parel, benieuwd of ik dit ook ga vinden!
Uitgeverij De Crime Compagnie liet de nieuwste thriller van Loes den Hollander op de mat vallen. Namelijk het boek Je bent aan de beurt. Haar vorige boek Wacht maar af heb ik in één ruk uitgelezen, hopelijk kan deze thriller mij net zo plezieren tijdens mijn verlof.

Voor uitgeverij L.S. Amsterdam doe ik mee aan de blogtour rondom het vierde deel van de Café Zon & Zee serie namelijk Het eilandhotel – Jenny Colgan. Het boek is inmiddels bijna uit en ik kan alvast verklappen dat hij net zo goed is als de vorige delen. op 1 november kun je mijn recensie lezen!

Voor de leesclub van uitgeverij Harper Collins ontving ik het boek Het landhuis aan het front – Steven Conte. De cover is in ieder geval heerlijk winters. Benieuwd of de onderwerpen, de tweede wereldoorlog en een onmogelijke liefde mijn aandacht kunnen trekken.

Als klap op de vuurpijl vielen er nog een aantal prachtige prentenboeken op de mat waardoor onze kleine man al een mooie eigen boekenverzameling heeft opgebouwd voordat hij geboren is. Zo ontving ik van uitgeverij Moon het boek Pas op voor de billenbijter! – Lucas van de Meerendonk. Een boekje met grappige gedichtjes over griezels.
Van uitgeverij BBNC kwamen de prentenboeken James is z’n mens kwijt – Rob Biddulph en de twee kerstverhalen Noor & PolKashelle Gourley en Vrolijke kerstfeest, Guus – Chris Chatterton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.