New in: september

September is al weer voorbij. Een maand waarin we twee weken vakantie hadden, heerlijk een weekend naar Hamburg gingen, nog wat rommelde op de babykamer en genoten van de laatste mooie zomerse dagen. Deze maand mocht ik weer een aantal mooie boeken toevoegen aan de collectie;

Van uitgeverij Carry Slee ontving ik het boek Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning – Carry Slee. Dit lijkt me een geweldig grappig kinderboek, hier ga ik dan ook van genieten tijdens mijn zwangerschapsverlof.

Uitgeverij L.S. Amsterdam benaderde mij of ik mee wilde doen aan de boekpromotie van Het donker – Emma Haughton. Een boek over een groep onderzoekers op Antarctica, waar een lichaam gevonden wordt. Spannend! 12 oktober lees je hier mijn recensie van.

Van uitgeverij BBNC ontving ik het mooie prentenboek Vreemde hond in de bijt – Rob Biddulph.
Door Triangle werd ik uitgenodigd om mee te doen aan een promotie rondom een kinderboek dat geschreven is door Pepijn Lanen in samenwerking met Vattenfall over de solar race. Wat ik vond van het boek Nuna – Pepijn Lanen kun je hier terug lezen.

Zelf kocht ik deze maand de boeken Zomers Madrid – Evi Dekker en Sorry dat ik je wakker bel – Marloes Koers. Die laatste kon ik niet laten liggen en heb ik in één ruk uitgelezen. Binnenkort mijn recensie hiervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.