New in: augustus

Augustus was een maand met veel werken, maar nu heb ik eindelijk twee weken vakantie! Twee weken waarin niets hoeft en alles kan. Zo gaan we een weekendje naar Hamburg en Hannover, gaan we verder aan de slag met project babykamer, lekker uit eten en lunchen met vriendinnen en kan ik eindelijk weer eens een boek lezen. Want die zijn namelijk in augustus veel gebracht door de postbode!

Zo ontving ik van uitgeverij Xander de roman De magie van het parfum – Cristina Caboni. Van deze schrijfster las ik eerder al de Dromenweefster en het Huis met de spiegels. Allebei prachtige verhalen, ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek.  Ook ontving ik De dochters van hotel Flanagans – Asa Hellberg en Vecht voor mij – Kristen Proby. Allebei de boeken zijn het tweede deel in de series die nog liggen te wachten om gelezen te worden.
Ook ontving ik Liefs uit Parijs – Lorraine Brown een boek met een onwijs lieve cover mede door de zachtroze kleur.

De roman Het weekend – Charlotte Wood ontving ik van uitgeverij Ambo|Anthos. Ook kreeg ik het e-book van Het sanatorium – Sarah Pearse opgestuurd. Deze cover is ook prachtig en kan niet wachten om hier in mijn vakantie in te gaan beginnen!
Uitgeverij L.S. Amsterdam stuurde het boek De perfecte bruiloft – Katy Birchall. Dit lijkt mij een heerlijke luchtige feelgood roman voor tussendoor. Ook kreeg ik een mail of ik mee wilde doen aan de blogtour rondom het boek Eindeloos dichtbij- Jenny Colgan. Dit is het derde en laatste deel in de happy ever after serie. Mijn recensie lees je 9 september!

The House of Books stuurde onder andere Het licht in Luna Park – Addison Armstrong, mijn aandacht werd getrokken door de regeltjes op de cover de keuze van een verpleegkundige, de zoektocht van een dochter naar antwoorden. Ik ben nieuwsgierig! Manieren om te sterven – Stefan Ahnhem is het vervolg op zijn eerste boek Motief X. Beide flink dikke boeken die ik tijdens mijn verlof maar eens ga lezen.

Op 17 september verschijnt Zie mij graag – Sarah Meuleman bij uitgeverij Lebowski. Een boek over verlies en rouw waar ik erg benieuwd naar ben.  Ook ontving ik Mijn vader is een vliegtuig – Antoinette Beumer, dit boek wordt verfilmt en ben benieuwd naar deze film, maar eerst natuurlijk het boek lezen! Ik zie je bij de uitgang – Joosje Duk is een boek dat helemaal in mijn straatje past. Een boek over de tijd dat haar vader met covid-19 op de ic lag. Lijkt mij een erg indrukwekkend boek.

Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik het boek Slaap maar zacht – Linda Jansma. Ook een boek waar ik onwijs zin in heb. Dit boek gaat namelijk over een IC verpleegkundige, waar op de ic afdeling allerlei spannende dingen gebeuren rondom een patiënt. Mijn aandacht is getrokken. Linda Jansma thrillers zijn altijd ijzersterk!

Van uitgeverij BBNC ontving ik het prachtige prentenboek Vier feest met de draak – Bianca Schulze. Eerder las ik van deze schrijfster het boek sst de draak slaapt met veel plezier voor aan mijn neefjes.

Op instagram zag ik een oproep over de Harpercollins roman boekenclub waar je jezelf voor kon aanmelden, zo gezegd zo gedaan. Ik werd uitgekozen en ontving het eerste boek wat ze zullen bespreken tijdens de boekenclub; Het laatste verhaal van Mina Lee – Nancy Jooyoun Kim.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.