New in: Juli

Oeps iets later dan gepland door een heerlijk weekendje weg naar Frankfurt. Maar alsnog de nieuwste boeken die ik mocht toevoegen aan mijn boekenkast in juli!

Uitgeverij Xander stuurde de roman Die zomerliefde op het eiland – Sue Morecroft op. Een boek ideaal voor op een strandbedje in het zonnetje! Ook ontving ik De Zweedse affaire – Karen Swan. Alleen al de cover is er eentje om verliefd op te worden. Snel beginnen in het verhaal.

Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik de thriller Vervlogen – Marijke Verhoef en de spannende, zonnige verhalenbundel Waan je in een andere wereld van o.a. Marijke Verhoef.

Van uitgeverij Ambo|Anthos kreeg ik een exemplaar van de feelgood roman De honderd jaar van Lennie en Margot –  Marianne Cronin. Een verhaal over een bijzondere vriendschap. Hier is mijn interesse zeker door gewekt!
Uitgeverij A.W. Bruna maakte mij blij met de nieuwste Suzanne Vermeer – Dwaalspoor. Na het lezen van Zomeravond ben ik weer bijzonder benieuwd naar haar volgende boek.

Uitgeverij The House of Books maakte mij blij met maar liefst drie recensie-exemplaren! Zo ontving ik Het zijden huis – Kayte Nunn, Sterren in het duister – Clara Benson en de dikke De duivel en de duistere diepte – Stuart Turton. Hoewel het laatste boek misschien niet helemaal in mijn straatje kan ik niet wachten om de andere te kunnen lezen.

Als laatste ontving ik van uitgeverij Moon het mooie prentenboek De lessen van Beer – Marianne Busser & Ron Schroder. Mijn kleine man heeft nu al een boekverzameling waar ie U tegen kan zeggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.