Blogtour: Met een beetje geluk – Tamara Haagmans

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden (bol.com)


Wat was ik blij verrast toen dit boek op de mat viel. Vorig jaar zomer las ik Plankenkoorts met veel plezier. Ook dit boek kon ik niet laten liggen en begon er gelijk in. De cover van dit boek heeft voor mij een romantische aanblik zo met dat paars/roze kleurtje, de lampjes en het verliefde koppeltje in het midden.

Zoals bij haar eerdere boeken heeft ook Met een beetje geluk een fijne, gemakkelijke schrijfstijl. Hierdoor leest het boek heerlijk weg en heb je moeite om het boek naast je neer te leggen. Het verhaal is realistisch en dat maakt het zo leuk. Het zou ik het echte leven ook zeker prima gebeurd kunnen zijn. Daarnaast is het verhaal leuk. Een speeltuin / pretpark erven en ervoor zorgen dat het weer een hit wordt. Hoe leuk is dat!

Nicole de hoofdpersoon uit het boek maakt wel de meest grappige ongelukjes mee tijdens de verbouwing van het pretpark. Is het echt of haalt iemand een grap met haar uit? Ik heb er in ieder geval erg om kunnen glimlachen tijdens het lezen. Het boek heeft ook een serieuze kant. Het laat namelijk zien dat iedereen, jong of oud, gezond of met een aandoening zoals het downsyndroom zijn of haar dromen na moet streven!

Met een beetje geluk is wederom een heerlijke feelgood roman waarin het vinden van geluk en liefde centraal staan. Een boek dat je in één ruk uitleest!

8.5
Met een beetje geluk – Tamara Haagmans
Uitgeverij: L.S. Amsterdam

Bedankt uitgeverij L.S. Amsterdam voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €9,99 Paperback €17,50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.