New in: Juni

Juli was om voor we het wisten. Door het mooie zomerse weer las ik weer eens als vanouds een paar boeken, ging ik babyshoppen met vriendinnen, uit eten om ons 7jarig jubileum te vieren en kwamen we er achter dat we een babyboy in mijn buik groeit! Als kers op de taart vielen er deze maand gigantisch veel boeken op de mat, lang leve de uitgestelde uitgaves door corona. Kijken jullie mee?

Van uitgeverij The House of Books ontving ik maar liefst zes prachtige boeken. Zo vielen de roman Circus der wonderen – Elizabeth Mcneal, de thriller De man die met poppen speelde – Magnus Jonsson, Geen spat veranderd – Sophie Hannah en Wat er te redden viel – Liese O’Halloran Schwarz. Ook ontving ik na lang uitgesteld te zijn geweest de chicklit Liever verliefd – Sophie Kinsella een boek waar ik erg benieuwd naar ben. En tot mijn verrassing ook De studente – Tess Gerristen. Haar series vond ik altijd geweldig om te lezen, hopelijk kan ik dit ook van haar nieuwste boek zeggen!

Uitgeverij Moon stuurde prachtige kinderboeken op, die vast en zeker zullen voorgelezen worden aan onze kleine spruit. Het grote voorleesboek dat met je meegroeit en Het jaar rond met de vier kaboutertjes – Marianne Busser en Ron Schroder. Ook ontving ik de zomerserie van schrijfster Jenny Han. De drie delen bestaan uit De zomer waarin alles veranderde, Een zomer zonder jou en Zomer voor altijd. De covers geven in ieder geval een heerlijk zomers gevoel.

De thrillers De verdwijning – Catherine Steadman en Spiegeltweeling – Carole Johnstone ontving ik van uitgeverij Xander. Net zoals de roman Valeria break ups en shake ups – Elisabet Benavent. En na lang wachten ook de nieuwste Vlieland – Kiki van Dijk. Dit boek gaat zeker in juli gelezen worden! Bedankt uitgeverij Xander.

Van uitgeverij Horizon ontving ik het boek Bambi lust je rauw – Caroline de Mulder. Een boek over agressie op straat.
Vluchtweg – Jet van Vuuren ontving ik van uitgeverij Ambo|Anthos, een boek waar ik erg naar uitkeek. De thrillers van van Vuuren zijn altijd goed!

Uitgeverij L.S. Amsterdam verraste mij met het boek Met een beetje geluk – Tamara Haagmans. Eenmaal op de mat ben ik hier gelijk in begonnen. Wat een heerlijk boek was dit. Mijn recensie lees je in juli. Ook ontving ik het boek Het koetshuis – Karin Qiunt. Ik doe mee aan de blogtour rondom dit boek en op 27 juli kunnen jullie mijn recensie hiervan lezen.

Mijn oma won bij een van de loterijen een voucher voor een boek. Ik koos Het dubbel dikke voorleesboek van Dikkie Dik – Jet Boeke. Jeugdsentiment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.