New in mei

Mei vloog voorbij. Ondanks dat het weer enorm tegenviel en ik geen letter las, doordat mijn concentratie tot een dieptepunt gezakt is, vielen er wel weer prachtige boeken op de mat. Kijk je mee welke boeken ik mocht ontvangen?

Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik als dansliefhebber de thriller Het tango algoritme – Heleen van den Hoven. Hier ben ik enorm benieuwd naar en kan dan ook niet wachten om in het boek te beginnen!
Van uitgeverij Moon viel het boek Ademloos – Jennifer Niven op de mat, een boek met wederom een prachtige cover.

Uitgeverij The House of Books bracht mij de roman Een tweede pad – Julie Picoult. Nog niet eerder las ik een boek van deze bekende schrijfster. Daarnaast ontving ik het nieuwste kinderboek Fake – Carry Slee. Heerlijk haar schrijfstijl en boeken zijn jeugdsentiment.

Uitgeverij L.S. Amsterdam maakte mij blij met het tweede deel in de happy ever after serie Zoek de zon op – Jenny Colgan. Haar boeken lezen altijd heerlijk weg en zitten vaak vol humor. Het eerste deel Op goed geluk – Jenny Colgan had ik nog niet gelezen en kocht ik daarom zelf. Ook kocht ik de thriller die boven aan mijn verlanglijstje stond De kustmoorden – James Patterson en J.D. Barker. Ik wil hem zo graag lezen, dat ik er bijna niet in durf te beginnen.

Voor de leesfabriek ontving ik de thriller De prefecte engel – Eva Nagelkerke van uitgeverij HarperCollins. Mijn recensie zal je dan ook snel lezen op hun site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.