Recensie: Ssst, de draak slaapt – Bianca Schulze

Ssst! Wees heel, heel stil. De enorm drukke draak ligt eindelijk te slapen. Maar wanneer je de pagina omslaat, zorgt dat voor een zuchtje wind dat de deur dicht blaast met een KLAP! Zal de draak daar wakker van worden? Ga samen op een geweldig, interactief bedtijdavontuur en breng een draak die niet wil slapen naar dromenland. Kriebel, wieg en zing tot de draak heerlijk slaapt (bol.com)


Van uitgeverij BBNC ontving ik dit prachtige prentenboek. Ideaal om voor te lezen aan ons kleine neefje toen hij een nachtje bleef logeren. Zo gezegd zo gedaan. Dit boek was een groot succes.!

Niet alleen heeft het prachtige prenten getekend door Samara Hardy wat er voor zorgt dat de draak van de bladzijdes springt. Door de grappige details en de felle kleuren, is dit een lust voor het oog.
Ook de interactie tussen de verteller en het kind is een leuke bijkomstigheid in dit boek. Je moet namelijk steeds kleine handelingen uitvoeren om de draak of niet wakker te maken of weer in slaap te sussen. Zo moet je een slaapliedje zingen, de draak kriebelen of zachtjes in slaap wiegen.

Ssst de draak slaapt is een gezellig, mooi en vlot geschreven prentenboek met prachtige prenten, wat er voor zorgt dat dit boek voor vele hun nieuwe lievelingsboek zal worden!

8.0
Ssst, de draak slaapt – Bianca Schultze
Uitgeverij: BBNC

Bedankt uitgeverij BBNC voor het sturen van dit recensie-exemplaar!

Hardcover €12,99

Een gedachte over “Recensie: Ssst, de draak slaapt – Bianca Schulze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.