Recensie: Droomvakantie – Sarah Morgenthaler

20210424_131552

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek… Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska (bol.com)


Wat een geweldige debuutroman en eerste deel in de Moose springs-serie van Sarah Morgenthaler. De cover van dit boek is simpel, maar toch aantrekkelijk genoeg om het boek op te pakken. Door de rustige kleuren trok dit boek mijn aandacht. Je ziet op de cover een stelletje dicht bij elkaar uitkijken op een besneeuwde bergtop. Idyllisch!

Het verhaal speelt zich af in Alaska in een klein dorpje genaamd Moose Springs. Hier heeft de toerisme nog niet de overhand en geniet je van de stilte. Door de beeldende schrijfstijl zorgt de schrijfster ervoor dat het net lijkt alsof je zelf ronddoolt in Alaska.

De simpele, snelle schrijfstijl met daarin voldoende liefde, een beetje spanning en vooral veel humor zorgt ervoor dat je het boek moeilijk naast je neer kan leggen. Daarnaast ga je als lezer houden van de twee hoofdpersonen Graham en Zoey. De twee zijn zo leuk!

Droomvakantie is voor mij dan ook echt een feelgood roman met een mix van romantiek, spanning en vooral veel humor. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het volgende deel in de serie
Droomman!

8.5
Droomvakantie – Sarah Morgenthaler
Uitgeverij: A.W. Bruna

Paperback €15,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.