Blogtour: Tot aan de zon en terug – Jill Mansell

20210506_161714Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee. Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht (bol.com)


Door uitgeverij L.S Amsterdam werd ik benaderd of ik de nieuwste roman van Jill Mansell wilde lezen en tijdens de verschijningsdatum op 7 mei, mijn mening wilde delen op mijn blog. Aangezien ik altijd weg ben van haar boeken en hier enorm van kan genieten, zei ik ja tegen deze uitnodiging.
Het boek viel met veel verrassingen op de mat. Zo zat er een bakje bij die je kan gebruiken als vaas en een boekenleggen waarin bloemenzaadjes zitten, die je kunt planten, om zelf je eigen bloemen te kweken. Super leuk!
De cover is zomers en vrolijk zoals ik gewend ben van de covers van Mansell’s haar boeken. Een leuke bijkomstigheid was dat dit hele boek bestond uit roze bladzijdes. In het begin erg leuk, maar halverwege vond ik het toch wat lastig lezen. Voor mij waren roze bladzijraden voldoende geweest.

Dit boek is vlot geschreven, vol met humor en vriendschap en veel liefde. De hoofdpersonen zijn misschien wat veel, maar worden goed genoeg uitgediept om ze goed te leren kennen en het niet te ingewikkeld te maken, wie bij wie hoort. Ondanks dat de boeken van Jill Mansell altijd een beetje voorspelbaar zijn, maakt dit ook bij deze romcom weer helemaal niets uit. Je bent als lezer benieuwd welke hobbels en gevaren de hoofdpersonen zullen nemen in hun vriendschappen en relaties en bent benieuwd of het goed zal aflopen.

De omgeving waarin het verhaal zich afspeelt, wordt door Mansell beeldend beschreven, hierdoor lijkt het net alsof je als lezer ook een kijkje neemt in het pittoreske Elliscombe.

Tot aan de zon en terug is wederom een fantastische feelgood roman met veel humor, liefde maar ook voor de serieuzere onderwerpen schroomt Mansell zich niet. De personages zijn prachtig beschreven en het einde is zo als altijd heerlijk zoetsappig!

8.5
Tot aan de zon en terug – Jill Mansell
Uitgeverij: L.S Amsterdam

Bedankt uitgeverij L.S. Amsterdam voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €12,99   Paperback €21,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.