New in: April

En ook april ging in een waas voorbij. Op mijn werk is het nog steeds ontzettend druk, waardoor ik thuis weinig tot geen zin heb om in een boek te duiken, maar liever voor de tv hang met een slechte serie. Deze maand maakte we naar bijna één jaar in ons huis te wonen wat klusjes af. Zo kwamen we eindelijk toe aan het schilderen van de trap, wat een klus is dat zeg! en het leggen van graszoden. Nu maar duimen dat het gras ook mooi groen blijft…

Uitgeverij L.S. Amsterdam vroeg mij of ik mee wilde doen rondom de blogtour van het boek Tot aan de zon en terug – Jill Mansell. Dit wilde ik wel, aangezien al haar eerdere boeken heerlijk weglezen. Op 7mei lees je wat ik vind van haar nieuwste roman!

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik de nieuwste thriller van Suzanne Vermeer – Zomeravond. Ook een boek waar ik erg benieuwd naar ben en hopelijk snel aan kan beginnen in mijn vakantie.
Wie is Maud Dixon – Alexandra Andrews ontving ik van uitgeverij Cargo. Een spannende psychologische thriller waar ik een aantal spannende uurtjes mee hoop te beleven.
Van uitgeverij De Crime Compagnie ontving ik In de knel – Heleen Smit een thriller met een spannende cover die gelijk mijn aandacht trok. Hopelijk kan ik ook hier snel een begin mee maken!

Van uitgeverij Xander vielen er maar liefst drie boeken op de mat deze maand. Namelijk Kom met mij mee – Kristen Proby, het eerste deel in een sexy serie. Eerder las ik haar Fusion boekenreeks die uitgegeven werd bij uitgeverij Karakter.
Ook ontving ik de dikke pil Leugenaar – Charlotte Link en de historische oorlogsroman Het schuilhuis – Rachel van Charante.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.