New in: maart

Maart vloog voorbij. Niet alleen las ik veel boeken voor mijn doen, ook keek ik veel series zoals het zesde seizoen van criminal minds en Homeland. Op mijn werk neemt de drukte weer toe, dus de paar dagen vakantie die ik in maart had, heb ik vooral heerlijk bijgeslapen! Om zo ook, hopelijk, de laatste coronagolf fris te gemoed te kunnen.

Uitgeverij Xander vroeg mij of ik mee wilde doen aan de blogtour rondom het boek Oorlogsdochters – Rhys Bowen. Mijn recensie verscheen 23 maart online en kun je hier lezen. Ook viel het prachtige kinderboek Rosa en het vriendschapsengeltje – Lucinda Riley door de brievenbus. Een boek wat ik hopelijk snel voor kan lezen aan mijn neefjes.

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik de thriller Exit – Belinda Bauer. Een detective thriller waar ik erg benieuwd naar ben.
Van uitgeverij The House of Books ontving ik de thriller Het geschenk – Sebastian Fitzek. Zijn boeken vind ik altijd razend spannend en kan dan ook niet wachten om hier in te beginnen. Daarnaast ontving ik de nieuwste van Marion Pauw – Vogeleiland. Eerdere boeken zoals De experimenten en Daglicht las ik met veel plezier. Ook bezorgde de postbode Wie ik gisteren was – Pamela Sharon en het prentenboek Ik bepaal! – Lysette van Geel en Aron Dijkstra die ik ontving van uitgeverij Moon
Het boek Ik heb geleefd – Annemarie Haverkamp is ook een boek waar ik erg benieuwd naar ben. Zij heeft twee jaar lang mensen geïnterviewd die nog maar kort te leven hadden. Bedankt uitgeverij Lebowski voor dit recensie-exemplaar.

Van uitgeverij Boekerij ontving ik wederom een thriller. Namelijk die van de zussen van Gastel – Vaarwel Roscoe. Bij onze oude woning werden ook nog een aantal boeken van uitgeverij Boekerij bezorgd. Zo ontving ik onder andere Later – Stephen King, Het geheime kistje van Elle – Aline van Wijnen, Al jouw leugens – Rebecca Fleeten als klap op de vuurpijl het tweede deel in de Kate Marshall serie Schaduwland – Robert Bryndza.

Van een de schrijfsters waarvan ik alle boeken gelezen heb ontving ik haar nieuwste thriller namelijk De therapeut – B.A. Paris. Ik kan niet wachten om hier zo snel mogelijk in te gaan beginnen. Bedankt uitgeverij Ambo Anthos!
Van uitgeverij Cargo ontving ik de roman Over vijf jaar – Rebecca Serle. Dit fantastische boek las ik op de valreep van deze maand uit en in april kun je lezen wat ik er van vond! Ook ontving ik de nieuwste thriller De nieuwe dood – Corine Hartman, van deze schrijfster ben ik gaan houden naar haar Jessica Haider serie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.