New in: Februari

De tweede maand van dit jaar vloog voor mij voorbij. We hadden qua weer twee totaal uiterste. Vroor het de ene week -10 en lag er een dik pak sneeuw, zo hadden we de laatste week van februari heerlijk lente weer en zat ik in het eerste voorzichtige zonnetje!
De postbezorger kwam deze maand een aantal keer langs met mooie boeken.

Zo ontving ik van uitgeverij Boekerij de roman Het geheim van Victoria – Klaartje van Setten. En het waargebeurde Een kind krijg je voor het leven – Trudy Scheele – Gertsen. Naar beide boeken ben ik erg benieuwd.
Uitgeverij Meulenhoff stuurde mij het boek Mijn legendarische moeder overleeft alles – Marcel van Roosmalen. Een boek vol humor over over hoe de moeder van Marcel van Roosmalen de coronatijd doormaakt.

Van uitgeverij Xander ontving ik Het geheim van Silvermoor – Tracy Rees. Als we de quote op de voorkant mogen geloven is het volgens Lucinda Riley de nieuwste stem in historische fictie. Ik ben benieuwd!
Van uitgeverij BBNC ontving ik het boekenboek. Als boekliefhebber is dit een ideaal boek om alle boeken die je gelezen hebt te beschrijven!
Van uitgeverij Ambo|Anthos ontving ik als verrassing het boek Kastanjehoven – Tommie Niessen. Een boek over de zorg, als verpleegkundige is dit het uitgelezen boek voor mij en kan ik niet wachten om hier in te gaan beginnen.

Mariska Overman bekend van haar boeken Hoofdzaak, Voltooid en Verdoemd heeft een nieuwe bloedstollende thriller. Namelijk Noorderlicht , ik ben hier reuze benieuwd naar en was dan ook blij toen ik het boek door uitgeverij De Crime Compagnie kreeg opgestuurd.
Van uitgeverij Lebowski ontving ik Middernacht bibliotheek – Matt Haig dit boek verschijnt pas 15 april, maar ik kan niet wachten om er in te beginnen. Eerder las ik van Matt Haig het geweldige Eefje en de dieren. 

Voor de leesfabriek kreeg ik van uitgeverij Ambo/Anthos de roman Verwachting – Anna Hope opgestuurd. Een roman die al lange tijd op mijn verlanglijstje stond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.