Recensie: Het huis zonder einde – Danielle Bakhuis

Dit horrorverhaal kan je je nachtrust kosten…
Iedereen in Westerdam weet het: het Woud van Westerdam moet je mijden zodra het donker is. ’s Nachts schijnen er vreemde, onverklaarbare dingen te gebeuren. Maar wanneer Samira en haar vrienden met Halloween de unieke kans krijgen om in het verlaten landhuis te kijken, wint de nieuwsgierigheid het van de angst. Ze zijn gewaarschuwd: wie te lang in het huis blijft, begint dingen te zien die er niet zijn…(bol.com)


Wauw, wat had ik een slapeloze nacht na het lezen van dit boek! De cover heeft iets mysterieus met de spiegel, waarin in een soort waas de titel van het boek te lezen is.

De schrijfstijl van Bakhuis is simpel en leest gemakkelijk weg. De zinnen zijn niet te lang waardoor ik door de hoofdstukken heen vlieg. Daarnaast is de spanning waanzinnig en schrok ik ook meerdere keren tijdens het lezen van dit boek van onverwachte geluiden in huis.

Het leuke aan dit boek was dat bepaalde legendes zoals de bekende Bloody Marry een rol spelen in dit boek, echter geeft Bakhuis hier wel haar eigen speelse twist aan.
Ondanks dat het boek maar 136 pagina’s telt had ik geen moment het idee hoe het zou gaan aflopen. Het einde kwam dan ook als een complete verrassing.

Het huis zonder einde is voor tieners die houden van spanning en horror het ideale boek voor een paar griezelige uurtjes!

7.0
Het huis zonder einde – Danielle Bakhuis
Uitgeverij: van Goor

E-book €7,99              Hardcover €12,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.