Recensie: Het spel van leugens – Anna West

Tijdens een echtelijke ruzie tussen Eva en Peter, een veelbelovend politicus, overlijdt hun tweejarige zoontje Aron. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld.
Zeventien jaar later, op de avond dat Peter tot minister van Justitie wordt benoemd, staat Aron voor de deur (bol.com)


Dit boek stond al weer even in mijn kast om gelezen te worden en op de 1e dag van het nieuwe jaar pakte ik het van de plank en begon erin. Eenmaal in begonnen kon ik het maar moeilijk naast mij neerleggen. De cover van dit boek is sprak mij aan, ik vond het gele badeendje bijna liefelijke zoals het op de cover is afgebeeld. Echter is er in dit boek weinig sprake van liefde, maar daar kom je pas achter als je in het boek begint.

Je leest het verhaal door de ogen van Eva, hierdoor kom je heel duidelijk te weten wat Eva voelt en denkt, waardoor het als lezer makkelijk is om je in haar situatie te verplaatsen. Want stel je eens voor… Je kind overlijdt en staat 17 jaar later vrolijk bij je aan de deur. Dat moet nogal een shock zijn! 

De schrijfstijl van West is vlot en gemakkelijk te volgen. Hierdoor vlieg je door het verhaal heen. De hoofdstukken zijn niet te lang, waardoor het gemakkelijk is om nog even een hoofdstuk te lezen voor het slapengaan. Echter bleef het vaak niet bij één hoofdstuk, ik wilde immers weten hoe het verhaal zou eindigen.
Dat einde daar ben ik nog van in de war. Het wordt als lezer steeds duidelijker hoe alles werkelijk zit, na enkele malen op het verkeerde been te zijn gezet. Wel vond ik het einde nogal abrupt eindigen, waardoor je als lezer met vragen blijft zitten..

Het spel van leugens is een spannende, goed geschreven psychologische thriller  die je in zijn greep houdt tot de laatste bladzijde!

7.0
Het spel van leugens – Anna West
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Bedankt uitgeverij De Crime Compagnie voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €3,49                 Paperback €6,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.