Friday Five: Boeken uit de boekenkast die dit jaar echt gelezen moeten worden!?

Een nieuw jaar begint  met een nieuwe friday five van Joost. Deze keer eentje waar ik aan een top vijf zeker niet genoeg heb. Mijn boekenkast puilt uit en het kiezen naar vijf boeken die echt gelezen moeten worden dit jaar viel niet mee, maar hier mijn top 5.

1). Tegen beter weten in – Charlotte du Monchy. In mei komt haar nieuwste boek Beter laat dan nooit uit, hiervoor wil ik haar vorige boek gelezen hebben. De boeken Eens gegeven en Enkeltje Ierland heb ik namelijk met veel plezier gelezen en kan dan ook niet wachten om dit boek in 2021 te lezen.

2). Stoorzender – Arjen Lubach. Ik kocht dit boek afgelopen najaar, en kan niet wachten om er in te beginnen. Staat zeker op het lijstje om dit jaar snel te mogen gaan lezen.

3). Zeven zussen – Lucinda Riley. Tsja mijn boekenkast puilt inmiddels bijna uit van de boeken die Lucinda Riley heeft geschreven, en tot mijn grote spijt heb ik zowaar nog geen één boek van haar gelezen. Hier moet in 2021 zeker verandering in komen!

4). Vergeef me – J.D. Barker. De eerste twee delen waren bloedstollend spannend en het derde deel ligt dan ook al weer veel te lang in de kast. Een boek die ik dit jaar echt wil lezen, mede doordat er in februari een nieuw boek uitkomt van J.D. Barker.

5). Zondagskind –  Judith Visser. Dit boek ligt ook al bijna twee jaar op de plank. Hoog tijd om hem te gaan lezen. Vooral omdat er goede recensies over dit boek verschijnen. Wat me tegenhoudt om dit boek te lezen is dat het nogal een dikke pil is. Wie weet van de zomer….

2 gedachtes over “Friday Five: Boeken uit de boekenkast die dit jaar echt gelezen moeten worden!?

  1. Laurie zegt:

    De zeven zussen moet je echt eens proberen! Of je wacht even tot eind april, dan is de serie compleet. Vergeef me heb ik ook nog ergens op een lijstje staan.

  2. nerdygeekyfanboy zegt:

    Stoorzender lijkt me ook erg leuk! Mijn moeder had hem een keer meegenomen van de bibliotheek, maar toen had ik hem helaas niet kunnen lezen. Ik ben benieuwd wat je er van vindt, wie weet dat mijn moeder dan opnieuw het boek mee moet nemen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.