New in: December

December is voorbij gevlogen, de kerstdagen liggen al weer achter ons en ook het nieuwe jaar is in aantocht. Het jaar 2020 hadden vele hoogtepunten, zo kochten wij onze eerste koopwoning, kregen wij de sleutels en kluste we de hete zomer lang in onze nieuwe woning, werden we opnieuw oom en tante en maakte we van de lockdown zo nu en dan toch een klein feestje met zijn tweeën.. De dieptepunten waren dat de lockdown onze vakantie naar Hamburg helaas niet doorging en ik meer werkte dan ooit te voren. Hopelijk wordt 2021 een beter jaar, met mooie nieuwe reizen op onze agenda!

Van uitgeverij Xander vielen deze maand maar liefst twee exemplaren op de mat. Zo ontving ik De Ierse erfenis – Karen Swan een boek waar ik erg benieuwd naar ben, mede door zijn mooie cover. En ontving ik Mijn allerliefste zusje – Roz Nay, een spannende thriller over twee zusjes die worden ingehaald door hun duistere verleden. Mijn interesse is gewekt.

Door schrijfster Else-Marieke van der Heiden werd ik benaderd om haar boek Rode tranen te recenseren. Hierin beschrijft zij haar weg naar en behandeling van borstkanker. Dit boek past perfect in mijn straatje en ik hoop hem dan ook in het nieuwe jaar als eerst te kunnen gaan lezen!

Van uitgeverij BBNC / MUS ontving ik Het dikke doeboek voor zwangere mensen – Jordan Reid en Erin Williams. Dit boek was voor een zwangere vriendin die inmiddels is bevallen van een prachtige zoon, dus ligt dit boek te wachten op de volgende zwangere in de vriendengroep. Ook ontving ik op de valreep nog twee prachtige prentenboeken namelijk Het sneeuwt – Kate Gardner en Naar de zee – Cale Atkinson

Van de kerstman kreeg ik Moordgids voor lieve meisjes – Holly Jackson, Vechtersbaas – Lisanne Spaander en In een ander leven – Josie Silver. Ik kan niet wachten om in deze mooie nieuwe boeken te gaan beginnen.

Voor de leesfabriek ontving ik van uitgeverij Boekerij de thriller De gastenlijst – Lucy Foley en van uitgeverij de Fontein de thriller De ex – Nicola Moriarty, Het worden hopelijk twee spannende recensies binnenkort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.