New in oktober

De maand oktober vloog voor mij om. Niet alleen begonnen we met het schuren en schilderen van de deuren en kozijnen in huis, ook kleden we de boel gezellig aan met wat nieuwe planten waardoor er wat sfeer in huis kwam. Oktober was ook de maand waarin mijn moeder haar verjaardag vierde, ik een corona test onderging die gelukkig negatief was en we bezoek kregen van onze lieve neefjes! De postbode maakte ook overuren en ook in onze oude woning bleken nog wat pakketjes bezorgd te zijn!

Uitgeverij Boekerij bezorgde niet alleen in ons nieuwe, maar ook in ons oude huis een aantal mooie boeken. Zo ontving ik het eerste deel in een nieuw serie van Anna Todd namelijk Verliefd tussen de sterren. Ook ontving ik de thriller Gebroken –  Kate Hamer. De cover van dit boek past helemaal bij de herfst!  Ook viel Drie weduwen – Cate Quinn op de mat, een misdaadroman waar ik erg benieuwd naar ben.

Van uitgeverij Crime Compagnie ontving ik een boek met een prachtige cover namelijk Prachtig gebroken – Ad van de Lisdonk. De vakantie – Caroline Hulse heeft en al net zo mooie cover en ik ben dan ook benieuwd naar het verhaal over die leuke verplichte vakantie met exen en kinderen, dankjewel uitgeverij A.W. Bruna. Onverwacht ontving ik van uitgeverij Hollands diep het boek  Oogst – Sien Volders. Zo op het oog niet helemaal mijn ding, maar dont judge a book by his cover..

Uitgeverij Lebowski maakte mij zo blij als een kind door het boek Swingers – Fleur van Groningen op te sturen. Dit boek stond al op de bestellijst bij de plaatselijke bibliotheek en ik kan dan ook niet wachten om dit boek in november te gaan lezen. Ook de nieuwste roman van Thomas Acda – Scenario viel op de mat.
De altijd vrolijke Evie Hanssen schreef een boek Ergens onderweg over haar kijk op het leven en ben dan ook erg benieuwd, bedankt uitgeverij Horizon voor het sturen van een exemplaar!

En dan kan ik mijn neefjes ook blij maken met twee nieuwe boeken. Zo ontving ik het prachtige getekende boek Cleo & Bast de geheimzinnige kunstroof – May Britt Mobach van uitgeverij Moon. En uitgeverij BBNC maakte mij blij met Jip Ahoi! – Cale Atkinson.

Uitgeverij Xander maakte mij blij met maar liefst drie nieuwe boeken. Zo ontving ik de thriller  De echtgenotes – Tarryn Fisher de roman De zilverboom – Lucinda Riley en het tweede deel in de Valeria serie Daters & Haters – Elisabet Benavent.

Alsof al die nieuwe boeken nog niet genoeg waren kocht ik zelf een boek waar ik al heel lang naar uitkijken  Tegen beter weten in – Charlotte De Monchy en om mijn vriend een beetje aan het lezen te krijgen kocht ik ook Stoorzender – Arjen Lubach, benieuwd wat hij als liefhebber van Zondag met Lubach hier van vindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.