New in: September

Ja hoor de eerste nieuwe boeken vallen op de mat van onze nieuwe woning. Wat een heerlijk geluid was het toen de postbode voor het eerst een boek op de mat liet vallen. Inmiddels zijn de grootste klussen klaar en kon ik in de maand september heerlijk in de tuin met een goed boek zitten. Er kwamen in september weer een aantal mooie exemplaren mijn kant op;

Zo  ontving ik van uitgeverij De Crime Compagnie de thrillers Nooit meer alleen – Angelique Haak en In eigen hand – Linda Jansma. Twee spannende thrillers waar ik erg naar uit keer. Vooral de nieuwste van Angelique Haak hoop ik snel te kunnen gaan lezen..
Van uitgeverij Xander ontving ik Alex B – Arjan Alberts, eerder las ik  van dezelfde schrijver het boek Natan Z. hiervan heb ik onwijs genoten en ook Alex B. waarin het verhaal van Natan verder verteld word kon ik met moeite wegleggen. In oktober kunnen jullie mijn recensie van dit boek lezen!

Uitgeverij The House of Books stuurde mij de thriller Over haar lijk – Sarah Pinborough, haar eerste boek wat jij niet ziet heb ik met veel plezier gelezen en ben dan ook erg benieuwd naar dit nieuwste boek. Ook ontving ik een leesexemplaar van Het meisje onder de boom – Sara Blaedel. Dit boek verschijnt 10 oktober en van alleen de cover krijg ik al kriebels!
Daarnaast viel op de mat de nieuwste Sophie Hannah – De moorden op de kingfisher hill. Niet helemaal mijn type boek, maar wie weet!

Hier heb ik heel lang op gewacht, uitgeverij Lebowski stuurde het langverwachte tweede deel van de bekende komt een vrouw bij de dokter schrijver Kluun. De familieopstelling – Kluun hoop ik dan ook in oktober te kunnen gaan lezen.  Ook Daddy – Emma Cline lijkt mij een heerlijk boek.
Uitgeverij Boekerij stuurde een digitaal exemplaar van Hemelse modder – Gaby Rasters ook dit boek zal begin oktober uitkomen en maakt hopelijk mijn verwachtingen waar.

Uitgeverij BBNC stuurde weer een prachtig prentenboek op Ssst, de draak slaapt – Bianca Schulze met prachtige tekeningen gaan mijn neefjes zeker waarderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.