Recensie: Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer? (bol.com)


Ondanks dat het buiten al weer nat en kouder begint te worden, was dit tijdens de warme zomerdagen een heerlijk boek om te lezen. De cover is er natuurlijk al eentje om vrolijk van te worden, met zijn vrolijk gekleurde bloemetjes.

Het boek leest heerlijk weg, niet alleen door de gemakkelijke schrijfstijl maar ook door de nodige humor die de schrijfster aan het boek toevoegt. Tel daarbij de leuke en herkenbare personages bij op en een meeslepend verhaal en je hebt alles wat een Mansell roman nodig heeft.

Door de verschillende verhaallijnen leer je niet allen Lainey en Kit goed kennen, ook de personages om de hoofdpersonen heen leer je zo goed kennen en laten je niet meer los.Door de beeldende beschrijving van de verschillende omgevingen waan je jezelf als lezer op het strand of in het Franse chateau.

Heerlijk duurt het langst is opnieuw weer een onwijs goede feelgood roman van de roman koningin Jill Mansell. Het is een roman die je leest met een grote glimlach op je gezicht!

8.5
Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell
Uitgeverij: L.S. Amsterdam

Bedankt uitgeverij L.S. Amsterdam voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €6,49            Paperback €20,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.