New in: augustus

Augustus was de maand waarin we kluste in ons eerste koophuis. En wat was het warm hé,tijdens het schilderen en verhuizen hebben we de hitte meerdere malen verfoetert.. Maar nu met die harde wind en regen…. Het mag wel weer wat warme van mij!

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik twee spannende thrillers namelijk De vrouw en de weduwe – Christian White en het dikke Grid – Nick Cook. Prefect voor in mijn nieuwe boekenkast!

Van uitgeverij Boekerij ontving ik het onwijs dikke en spannende Lift – Linwood Barclay een boek waar ik erg benieuwd naar ben en hopelijk snel onder een dekentje en een kop thee kan gaan lezen. Ook kreeg ik de nieuwste feelgood Omkijken naar morgen – Wendy Brokers, ook een boek dat hoog op mijn wensenlijstje stond en dus erg blij ben hem ontvangen te hebben.

Uitgeverij L.S. Amsterdam stuurde Oost west thuis best – Linda Holmes. Een boek met een fijne, vrolijke cover die tijdens deze herfststormen goed van pas zal komen.
Uitgeverij The House of Books stuurde Het boek van de vergeten woorden – Pip Williams, een boek waar ik al veel goede verhalen over gehoord en gelezen heb.

De thrillers Het spel van leugens – Anna West en Evenbeeld – Theo en Marianne Hoogstraaten van uitgeverij De Crime Compagnie vielen op de mat in ons nieuwe huis en ook van deze boeken kan ik niet wachten om ze te gaan lezen. Het spel van leugens ligt al klaar op mijn nachtkastje!

Voor de leesfabriek ontving ik van uitgeverij HarperCollins Een glimp van jou – Holly Miller een boek waar ik enorm naar uitkeek en niet kan wachten om er in te beginnen.

Onverwachts of niet helemaal mijn ding ontving ik van uitgeverij Boekerij het 19e en 20ste deel in Eve Dallas serie van J.D. Robb. Namelijk de boeken Visioen en Overlever. Iemand al iets van deze serie gelezen en is het aan te raden om te beginnen bij deel 1 of zijn de delen ook los van elkaar te lezen? Ook kreeg ik het boek De macht van één man – Tony Schumacher, lijkt niet helemaal mijn ding, maar wie weet. Don’t jugde a book by his cover.

 

Een gedachte over “New in: augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.