Recensie: Onbreekbaar 2 – Lisette Jonkman

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd zijn op elkaar. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden – niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.(bol.com)


Wat leuk , ik ontving van uitgeverij L.S Amsterdam de vraag of ik na het lezen van onbreekbaar 1 ook deel twee voor hen wilde recenseren. Na het geweldige eerste deel kon ik hier geen nee op zeggen, nadat het boek in de bus viel ben ik er in begonnen en binnen 24 uur was ie uit!

Na het abrupte einde van het eerste deel ben je als lezer benieuwd hoe het Abby en Ferdi vergaat. Doordat Lisette gelijk doorgaat waar ze was gebleven in het eerste deel, zit je gelijk weer lekker in het verhaal.
Ook deze keer wordt het verhaal weer verteld vanuit zowel het perspectief van Abby als van Ferdi, wat er voor zorgt dat je van beide weer precies weet wat er in de twee hoofdpersonen omgaat en je ze nog beter leert kennen. Het verhaal is vlot en met een grote dosis humor geschreven, waardoor je door de hoofdstukken heen vliegt. Zelfs als Lisette moeilijk en zwaar onderwerp aankaart, weet ze het verhaal luchtig te houden.

Ook dit boek heeft weer een open einde, ik kan dan ook niet wachten op het derde deel; op gevoel die afgelopen 6 augustus uitkwam!

Onbegrensde liefde is een super goed tweede deel in de onbreekbaar serie. Een boek vol humor, liefde en lust. Je sluit Abby en Ferdi in je hart. Ik kan dan ook niet wachten op het laatste deel in de serie.

9.5
Onbreekbaar 2 – Lisette Jonkman
Uitgeverij: L.S. Amsterdam

Bedankt voor het sturen van een recensie-exemplaar uitgeverij L.S. Amsterdam!

E-book €4,99                   Paperback €15,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.