New in: juli

Deze maand maakte de postbezorger mij weer uiterst blij met de nodige nieuwe boeken. Kijken jullie mee welke er op mijn mat vielen deze maand?

Van Uitgeverij Xander ontving ik het boek Valeria Sex & Sangria – Elisabet Benavent, naar de gelijknamige Netflix-serie. Zowel het boek als de serie trekken mij erg en worden in ons nieuwe huis dan ook snel gelezen en bekeken. De Spaanse belofte – Karen Swan heeft een geweldige zomerse cover, een boek waar je zin in krijgt om het op te pakken!   Ook deed ik mee met de blogtour rondom het boek Het huis met de spiegels – Cristina Caboni. Je kunt mijn recensie hier lezen!

Van Uitgeverij L.S. Amsterdam  ontving ik de feelgood chicklit Plankenkoorts – Tamara Haagmans. Eerder las ik al De mooiste dag van je leven van dezelfde schrijfster en dit boek vond ik heerlijk! Ideaal voor een warme zomeravond. Ook deed ik mee met de blogtour van het tweede deel in de drieluik van de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman. Wat ik vond van dit boek kunnen jullie 10 augustus op mijn blog lezen.

Uitgeverij Boekerij stuurde mij het boek Zij die zwijgt – Samantha Stroombergen op. Reuzen benieuwd ben ik hier naar. Haar vorige boek De witte kamer probeerde ik al meerdere malen bij de bibliotheek te reserveren maar elke keer was hij uitgeleend. Ik kan dan ook niet wachten om in dit deel te beginnen. Het boek is donker en mysterieus, wat mij wel aantrekt
Ook stuurde uitgeverij Boekerij mij de thriller Het duister van Amy Engel en de roman Geluk komt in de zomer – Michelle Visser. Het eerste deel van de nieuwste serie van Robert Bryndza – Zonder gezicht viel ook op de mat. Ik ben benieuwd naar deze serie!

Onverwachts kreeg ik van uitgeverij Boekerij de boeken Op de vlucht – Nora Roberts en Global Strike – Chris Ryan. Twee boeken die niet helemaal in mijn straatje passen. Maar je weet het nooit! Iemand een van deze twee al gelezen?

Van uitgeverij The House of Books kreeg ik de nieuwste thriller Bonuskind – Saskia Noort opgestuurd. Ik hoor veel goede verhalen over deze nieuwste van Noort en hoop hem zo gauw mogelijk te kunnen lezen. Benieuwd of hij mij beter kan bekoren dan Stromboli.  Ook ontving ik het boek Standdagboek – Emily Henry de titel verteld dat het gaat om een feelgood roman waar niemand verliefd in wordt, ik ben benieuwd.

van Uitgeverij Karakter  ontving ik het boek Die vakantie in Frankrijk – Sue Moorcroft, ook deze cover heeft een heerlijk zomerse cover waardoor je verlangt naar de Franse lavendelvelden. Moorcroft haar vorige boek staat nog in de kast om gelezen te worden, het wordt dus maar eens tijd om in deze  te beginnen.
Motherwell – Deborah Well ontving ik van uitgeverij Lebowski als e-book. Ik ben erg benieuwd want op sociale media heb ik al veel goede berichten over dit boek gehoord.

Voor De Leesfabriek ontving ik van Uitgeverij De Fontein  de thriller Het veilige huis – Anna Downes een boek die mij al aantrok sinds ik het in de catalogus zag staan. De cover is in elk geval erg mooi. Daarnaast ontving ik van uitgeverij de Fontein Regels van het spel – Jilliane Hoffman. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar haar boekcovers zijn altijd erg spreken.. Benieuwd naar deze dus.
Ook ontving ik het boek Misverstand in de middle of nowhere – Lis Lucassen.  Een nieuwe Nederlandse feelgoodserie. Ik heb het boek al uit en ik kan je vertellen ik vloog er doorheen. Binnenkort verschijnt mijn recensie op de leesfabriek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.