Blogtour: Het huis met de spiegels – Cristina Caboni

De prachtige villa in Positano is de enige plek die Milena haar thuis kan noemen. Ze groeide erin op en kent er elk hoekje, van de majestueuze ingang met de twaalf spiegels tot het ronde trappenhuis met de houten versieringen. Toch lijkt het huis dingen voor haar te verbergen, dingen waar haar grootvader niet over wil praten. Milena is ervan overtuigd dat hij een groot familiegeheim achterhoudt en vindt in haar zoektocht een doorgang naar een verborgen kamer, vol oude foto’s van haar grootmoeder.
Milena vertrekt naar het land waar haar grootmoeder haar dromen najaagde en ook verloor, op zoek naar haar verhaal. Stukje bij beetje ontrafelt ze het mysterie van het huis met de spiegels en haar bewoners, al kunnen sommige geheimen beter voor altijd verborgen blijven…(bol.com)

Door uitgeverij Xander werd ik benaderd om mee te doen aan de blogtour rondom het boek Het huis met de spiegels van Cristina Caboni. Omdat ik eerdere al meedeed met de blogtour van haar boek Dromenweefster en deze erg mooi vond, zei ik ja tegen deze blogtour.
Toen het boek eenmaal in de brievenbus lag ben ik gelijk begonnen met lezen. Het boek heeft een prachtige zomerse cover, die je doet verlangen naar een fijne vakantie in een zomerse oord.

Het verhaal wordt verteld door middel van twee verhaallijnen. De ene in het heden door kleindochter Milena en het tweede in het verleden, door haar grootmoeder Eva. Tussen de twee verhalen zit een flinke tijdsprong, maar wat het zeker interressant maakt om door te lezen en erachter te komen wat de grootmoeder van Milena mee heeft gemaakt om tot bepaalde keuzes in het heden te komen. De ontknoping, wanneer de verhaallijnen onverwacht samenkomen, is werkelijk prachtig en las ik dan ook met een brok in mijn keel.

Cristina Caboni haar schrijfstijl is beeldend en neemt je mee naar de Italiaanse kust met zijn blauwe zee en geurende citroenbomen en de drukke straten van Rome. Het verhaal over het huis met de spiegels is niet alleen romantische het heeft zelfs een vleugje spanning wanneer je er achter komt dat het grote familiegeheim te maken heeft met duistere verleden.
Een leuk detail is dat elk hoofdstuk begint met een citaat van een bekende film!

Het huis met de spiegels vertelt een prachtig verhaal en laat zien dat echte liefde alles overwint. Een heerlijk romantisch vakantieboek !

7.0
Het huis met de spiegels – Cristina Caboni
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar en het  deelnemen aan jullie blogtour.

Paperback €15,-

2 gedachtes over “Blogtour: Het huis met de spiegels – Cristina Caboni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.