New in: Juni

Juni is al weer voorbij. Een maand met vele mooie gebeurtenissen. Zo gingen de terrassen weer open en zat ik met mijn collega’s heerlijk op een terrasje. Ging ik op raamvisite bij een collega, bezochten we onze neefjes die we na 3 maanden eindelijk weer konden zien en pakte we een groot deel van onze woning in. Nog één maand en dan krijgen we eindelijk de sleutel van onze eerste koopwoning! HOERA!
Ook de postbode liep overuren naar onze brievenbus. Echt wauw wat een hoop boeken kwamen  mij tegemoet! Super bedankt alle uitgeverijen!

Ik ontving van Uitgeverij Xander  de spannende thriller De stagiaire – Helen Monks Takhar    en de roman Giftige tongen – Rosa Ventrella. Onwijs benieuwd ben ik naar het boek de stagiaire voor De Leesfabriek ga ik deze binnenkort lezen!
Van Uitgeverij Cargo viel In vrije val – Corine Hartman  in de bus. Ik haar Jessica Haider serie en verslonden en kan dan ook niet wachten om in dit boek te beginnen!  Ook kreeg ik Het eerlijkheidsexperiment –  Clare Pooley wat mij een grappige roman lijkt.

Onverwacht kreeg ik van Uitgeverij Boekerij het negende deel in de Helen Grace serie Nog lange niet – M.J Arlidge. Eerlijk, ik moet het eerste deel van deze serie nog lezen. Wel heb ik de standalone Kom je spelen verslonden!
Zelf kocht ik het derde en laatste deel in de serie rondom Sam Porter namelijk Vergeef me – J.D. Barker. De vorige twee pillen heb ik werkelijk verslonden en kan dan ook niet wachten om in deze te beginnen!
Van uitgeverij L.S Amsterdam ontving ik de gloednieuwe feelgood roman Heerlijk duurt het langst – Jill Mansell, ik ben er inmiddels al in bezig en ik kan alleen maar zeggen ga hem ook lezen!

Uitgeverij The House of Books stuurde mij de thriller Zilveren vleugels – Camilla Lackberg, de roman Het geheim van Belmonte – Antonia Riepp, De roman Het geheim -Kathryn Hughes  en de onwijs dikke maar spannende thriller Motief X – Stefan Ahnhem.

Van uitgeverij Karakter ontving ik De laatste toevlucht – Marissa Staplev, een heerlijke thriller om in te beginnen in onze nieuwe woning. Ook de feelgood roman De make-over – Tessa Bailey gaat straks shinen in mijn nieuwe boekenkast.
Van uitgeverij Lebowski ontving ik Geluk is met een K – Nadja Hüpscher een boek waar ik erg naar uitkeek. Een boek over liefde in tijden van onzekerheid en ziekte.

Yes toen dit boek op de mat viel deed ik een vreugdedansje! Uitgeverij Moon stuurde mij namelijk het tweede deel in the perfectionists The good girls – Sara shepard. Als fan van Pretty Little Liars heb ik van het eerste deel genoten en kan dan ook niet wachten om in het volgende deel te beginnen!
Uitgeverij A.W. Bruna stuurde mij de thriller  De mensen boven ons – Lisa jewell op. Haar eerste thriller Ik volg je heb ik met veel plezier gelezen en de flaptekst van deze nieuwe trekt mij dan ook erg aan.

Voor de leesfabriek ontving ik van Uitgeverij ambo anthos Het dilemma – B.A. Paris. De vorige boeken vond ik erg goed en ben dan ook benieuwd naar deze thriller. Ook kreeg ik de feelgood roman Ik pleit voor jou – Marijke Vos ik kan niet wachten om dit gezellige gekleurde boek te lezen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.