Recensie: Het begint met een blik – Kelly Morgan

Redwood Ridge, een schilderachtig stadje in Oregon. Precies de juiste plek voor een nieuwe start. En die heeft Avery Stowe hard nodig na een rampzalig huwelijk, ook voor haar autistische dochter Hailey. Er is maar één probleem: de lokale, aantrekkelijke dierenarts, Cade O’Grady. Een nieuwe relatie is namelijk het laatste wat Avery wil. Ze weet alleen niet hoe lang ze Cade kan weerstaan. Vooral omdat de hele stad heeft samengespannen en voor Cupido begint te spelen…(bol.com)


Via uitgeverij A.W. Bruna ontving ik het persbericht van deze feelgood roman en was opslag verliefd. Niet alleen is de cover simpel, maar romantisch. Ook de achterflap klonk heerlijk.
Ik was dan ook blij toen het boek enkele weken later in mijn brievenbus lag en begon er vrijwel gelijk in.

Het verhaal speelt zich af in het kleine dorpje Redwood Ridge, waar alles en iedereen elkaar kent. Een schattig dorpje met een dierenkliniek waar toevallig  de knapste dierenartsen wonen en werken. Het verhaal heeft een fijne schrijfstijl, waardoor  het vlot leest. Daarnaast maken de drie dierenartsen veel los bij de bewoners in het dorp. Ik smolt gewoon als je leest over de drie mannen en hun omgang met hailey. Het autistische dochtertje van Avery.

Niet alleen zwijmel je weg bij de opbloeiende liefdes in het verhaal, ook geeft het een realistische beeld van de struggels van een éénouder-gezin met een kind met autisme.

Het boek het begint met een blik is de eerste in een serie, ik kan dan ook niet wachten tot ik in  het volgende deel van deze serie over de sexy dierenartsen van Redwood Ridge kan beginnen!

8.5
Het begint met een blik  (Redwood Ridge 1) – Kelly Morgan
Uitgeverij: A.W. Bruna

Bedankt uitgeverij A.W. Bruna voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €9,49           Paperback €12,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.