Recensie: Tarifa – Kiki van Dijk

Liv en Alex, een succesvol stel dat festivals organiseert, besluiten te gaan relaxen in hun geliefde surfstad Tarifa. Terwijl Alex en puberzoon Pepijn de golven trotseren, kan Liv genieten van de zon, haar boek en een gin-tonic. Als Liv na hun eerste avondje ’s nachts wakker wordt, blijkt Pepijn niet in zijn bed te liggen. De volgende dag is hij nergens te bekennen. Het stel begint aan een zenuwslopende zoektocht naar hun zoon. Maar dan gebeurt er iets waardoor Livs leven voorgoed verandert. Ze ontdekt dat achter het bruisende stadje dat ze zo goed dacht te kennen een gewelddadige en donkere wereld schuilgaat. En dat niemand zomaar te vertrouwen is (bol.com)


Ja hoor, daar is weer een nieuwe zomerthriller van Kiki van Dijk. Haar vorige zomerthriller Nice en Bali las ik met veel plezier. Toen ik van uitgeverij Xander een persbericht ontving met de aankondiging voor Tarifa kon ik niet anders dan mailen voor een exemplaar.
Ook deze cover geeft weer het ultieme zomergevoel weer. De heldere blauwe lucht met het parelwitte strand, een kite-surfer op de achtergrond en een vrouw genieten van haar glas wijn. Het ideale zomerse plaatje toch?

Door de vlotte, simpele schrijfstijl van van Dijk leest het boek lekker weg. Doordat er veel gebeurt en er vaart zit in het verhaal blijft de spanningsboog constant gespannen. Hierdoor raak je als lezer niet afgeleid, maar wil je niets liever dan het boek in één ruk uitlezen.

Je wordt als lezer toch weer elke keer op het verkeerde been gezet, daarom vind ik het eind van het boek werkelijk fantastische geschreven. Ik kan hier natuurlijk niets over verklappen, lees het boek vooral zelf zou ik zeggen!
Ik ben dan ook heel benieuwd naar welke exotische bestemming haar volgende thriller naartoe zal gaan.

Tarifa is de ideale zomerthriller die in elke vakantiekoffer thuishoort! Door de spanning, liefde en sensatie lees je hem in één ruk uit

8.0
Tarifa – Kiki van Dijk
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €7,99                     Paperback €15,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.