Recensie: Onbreekbaar – Lisette Jonkman

Abigail werkt in een café, doet af en toe een modellenklusje en woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit nou het grotemensenleven waar ze van droomde?
Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.
Abby durft eerst haar interesse niet toe te geven, maar na een gevaarlijke situatie begint ze toch voor Ferdi te vallen… Maar passen ze wel in elkaars leven?(bol.com)


In de voorjaarsbrochure zag ik het 1e deel in de buren with benefits serie staan. Deze serie was al te lezen voor abonnees op kobo plus, maar was tot op heden nog niet in paperback versie te verkrijgen. Ik was dan ook heel erg blij toen ik dit boek van de uitgever opgestuurd kreeg.

In het zonovergoten pinksterweekend las ik dit boek in een rap tempo uit. Je leest het verhaal door de ogen van Abby (Abigail), de hardwerkende biertapper in de plaatselijke kroeg, en Ferdi (Ferdinand), de student psychologie die tot zijn oren verliefd wordt. Doordat je twee personages afgewisseld worden, vloeit het verhaal steeds mooi over en zie je bepaalde situaties vanuit de twee perspectieven. Hierdoor kon ik mijzelf goed inleven in beide personen.

Tja en zoals we van Lisette gewend zijn komt er een hoop humor bij dit boek kijken. Ik heb af en toe hardop moeten lachen om bepaalde uitspraken, ‘even een braakje leggen of staan te brokkelen in de fontein’, of situaties. geweldig gewoon!
Als je de verkikkerdreeks gelezen heb kan je Abby en Ferdi al eens voorbij hebben zien komen. Des te leuker vond ik het nu om de twee personen beter te leren kennen.

Toen ik heb boek dichtklapte wilde ik niets liever dan verder in het tweede deel. Ik kan dan ook niet wachten tot hij in juli  in de boekwinkels ligt!

Onbreekbaar 1 is het geweldige eerste deel in een drieluik. De humor van Lisette Jonkman is om hardop van te lachen. Een boek om heerlijk van te genieten in deze zomerse periode!

9.0
Onbreekbaar 1  (buren with benefits) – Lisette Jonman
Uitgeverij: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Bedankt Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor het sturen van een recensie exemplaar!

E-book €9,99            Paperback €15,-

Een gedachte over “Recensie: Onbreekbaar – Lisette Jonkman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.