Recensie: Carmens kookpunt – Carmen Prins

Ik ben Carmen Prins, foodvlogger en moeder van een tweeling. Mijn moeder, die op Terschelling woont, had me met klem gevraagd om deze voorjaarsvakantie naar haar toe te komen. Ze moest mij en mijn broer iets vertellen. Maar toen ik arriveerde bij mijn ouderlijk huis, was mijn moeder niet meer in leven. Haar dood is met allerlei geheimen omgeven en ik kan niet van het eiland weg voordat ik heb uitgedokterd wat er aan de hand is. Dit is mijn verhaal.(bol.com)


van uitgeverij de crime compagnie ontving ik het persbericht van het thriller debuut van Carmen Prins. Na het lezen van de flaptekst was ik benieuwd naar de rest van het boek.
De cover heeft iets donkers en mysterieus vind ik, door het donkere raam waar de dikke regenwolken hangen..

Je leest dit verhaal vanuit het perspectief van Carmen, moeder van twee en foodvlogger. Er is gelijk een klik met deze hardwerkende moeder. Om even te ontspannen gaat Carmen met haar kinderen naar haar moeder in Terschelling. Wanneer ze haar broer op de boot tegen komt en later moeder dood in huis aantreft, rezen er als lezer verschillende vragen bij mij op.Vragen waar je later in het verhaal zeker antwoord op krijgt!

De schrijfstijl van Prins is toegankelijk en beeldend, waardoor je jezelf als lezer op Terschelling rond ziet lopen. De gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op, maar worden duidelijk en goed beschreven zodat je als lezer steeds weer wordt herinnerd aan eerdere gebeurtenissen.
Aan het eind van het boek wordt alles duidelijk, maar tegelijkertijd vraag je jezelf af of alles wat er is gebeurd wel echt gebeurd is en of een mens in een korte tijd zo veel verschrikkelijke gebeurtenissen kan verwerken.

Carmens kookpunt is een vlot geschreven, spannende thriller met een twist aan het eind waar je als lezer door verrast wordt!

7.5
Carmens kookpunt – Carmen Prins
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Bedankt uitgeverij De Crime Compagnie voor het sturen van een recensie -exemplaar!

E-book €4,99            Paperback €17,95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.