New in April

April hield ons net zo als maart nog steeds in zijn coronagreep. Niet alleen werkte ik deze maand veel, ook was het gelukkig prachtig weer waardoor ik in mijn vrije uurtjes veel in de zon op mijn balkon zat met een goed boek.
De postbode kwam ook deze maand een aantal mooie boeken brengen! Kijken jullie mee welke?

Van uitgeverij Boekerij ontving ik het boek De bromance boekenclub -Lyssa Kay Adams wat mij een heerlijk boek lijkt over een boekenclub. Een beter onderwerp voor een boek kan bijna niet als boekliefhebber.
Van uitgeverij Meulenhoff ontving ik De ooievaar – Mickelle Haest. Een boek met grappige, spraakmakende en soms ontroerende verhalen van een verloskundige. Dit boek heb ik inmiddels al gelezen en ik vond de korte verhaaltjes erg vermakelijk. Binnenkort lezen jullie mijn uitgebreide recensie!

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik het eerste deel in de Redwood Rigde serie Het begint met een blik -Kelly Moran. Een heerlijke feelgoodserie, wat kan je nu liever lezen dat een feelgood in dit heerlijke zonnige weer!
Van uitgeverij BBNC ontving ik het onwijs leuke prentenboek Beer is er weer – Tammi Sauer.  Ik kan niet wachten tot de coronamaatregelen versoepelen en we weer op bezoek kunnen bij onze neefjes om ze uit deze heerlijke boeken voor te kunnen lezen.

De nieuwste zomerthriller van Kiki van Dijk – Tarifa ontving ik van uitgeverij Xander. Onwijs benieuwd naar deze. Ik heb van haar winterthriller Winterberg namelijk erg genoten.
Uitgeverij Moon stuurde  Anna K. – Jenny Lee. Een hervertelling van het bekende boek van Tolstojs Anna Karina. Het lijkt mij een fijne Young Adult.

Van uitgeverij The House of Books ontving ik het boek Bloedsteen  – Bernice Berkleef. Haar debuutthriller Cody las ik in één ruk uit en ben dan ook zeer benieuwd naar haar tweede boek.
Ik was blij toen ik via uitgeverij Cargo het persbericht kreeg van het boek De Moedermaffia – Anita Terpstra. Dit lijkt mij een heerlijk boek, aangezien een aantal vriendinnen inmiddels moeders in spe zijn!.

Van uitgeverij Karakter ontving ik de thriller Koud zonder jou – Igor Znidarsic wat mij echt een heerlijke thriller lijkt. Ook ontving ik deel drie van de Sea Breeze meets Rosemary Beach serie van Abbi Glines – Het beste wat ik ooit meemaakte. Deel 1 heb ik nog niet in mijn bezit, zodra ik die geleend heb bij de bibliotheek kan ik deze serie achter elkaar uitlezen.

Uitgeverij Pluim stuurde als cadeautje in tijden van corona het boek Alles wat er was – Hanna Bervoets op. Super lief!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.