Recensie: De geheime bed & breakfast – Federica Brunini

De vriendinnen Tamara en Dana runnen een zeer speciale B&B op een beeldschoon eiland in de Middellandse zee. De idyllische plek staat niet in de reisgidsen, heeft geen website, er kunnen maar vijf mensen verblijven en de enige manier om je reservering te bevestigen is door het tonen van een handgeschreven brief.
Eva, Jonas, Olivia, Lisa en Lara zijn de vijf gelukkigen die de reis mogen maken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, een eigen wens en natuurlijk een eigen verleden… Kan deze unieke vakantie hun leven voorgoed veranderen? (bol.com).


De cover van De geheime bed & breakfast roept zomerse verlangens op. Naar een mooi wit strand en een stralende blauwe zee, waar je het liefst meteen in wil duiken. De cover van het boek is in elk geval schitterend.

Vanaf de eerste bladzijde was ik nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van de geheime bed en breakfast, waarom is deze zo speciaal en geheim? Ondanks dat de schrijfstijl fijn leest, is het een boek waarbij je zeker je aandacht moet houden en soms even terug moest lezen om het verhaal goed te kunnen volgen. Echter eenmaal in het boek bezig, ben je zo benieuwd dat je niets liever wil dan doorlezen.

In het verhaal maak je kennis met maar liefst zeven verschillende personages, met elk hun eigen problemen en wensen waardoor ze zijn uitkozen door de eigenaressen van het bed en breakfast in de hoop dat deze vakantie hun leven zal veranderen.  Door de goede beschrijvingen en het inlevingsvermogen van de schrijfster, komen de personages goed naar voren en leer je de eigenaressen en zijn gasten steeds beter kennen. Ook de omgeving is mooi beschreven, waardoor je jezelf samen met de personages waant in de oase van rust op het strand.

De geheime bed & breakfast is een bijzondere feelgood roman die wanneer je eenmaal begonnen bent maar moeilijk naast je neer kunt leggen. Als lezer rijst de vraag komt van elk personages zijn dromen uit? Gaandeweg zul je hier antwoorden op krijgen..

7.0
De geheime bed & breakfast – Federica Brunini
Uitgeverij: Xander

Bedankt uitgeverij Xander voor het sturen van een recensie-exemplaar

Paperback €18,50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.