Recensie: Toen ik dood was -Loes den Hollander

Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. “Liefde komt, liefde gaat. That’s life,’ is zijn simpele verklaring. Maar algauw komt Maryan erachter dat hij haar verlaten heeft voor een andere vrouw.
Ook Thaïs Brederode en haar man Tony gaan uit elkaar. Hoewel Tony beweert dat er geen ander in het spel is, ontdekt Thaïs dat zij eveneens bedrogen is.
Dan verdwijnen beide mannen spoorloos en krijgen Maryan en Thaïs nog een klap te verwerken: het dubbelleven van Floris en Tony gaat verder dan ze gedacht hadden…(bol.com)


Ja daar is weer een nieuwe thriller van Loes den Hollander. Haar boeken lees ik altijd met veel plezier. Zo ook haar vorige thriller Mij zie je niet. Ik kon dan ook niet wachten tot haar nieuwste boek uit kwam en was blij toen hij op de mat viel.

Het verhaal wordt verteld vanuit drie verschillende hoofdpersonages namelijk Maryan, Thais en Fanny. Maryan en Thais komen er achter dat hun mannen niet zijn wie ze dachten dat ze waren de twee vrouwen vinden elkaar en worden dikke maatjes met Fanny. Fanny is ook niet wie zee zegt dat ze is.. Achter de werkelijke rol van Fanny kom je pas aan het eind achter. Dit weet Loes goed op te bouwen, waardoor de spanningsboog steeds gespannen blijft en je niets liever wil dan verder lezen.

Door de prettige schrijfstijl en korte hoofdstukken leest het boek als een trein. Doordat je het verhaal leest vanuit de drie verschillende hoofdpersonen, kom je veel te weten over de drie vrouwen. En zat ik soms op het puntje van mijn stoel om één van de vrouwen belerend tegen te spreken.

Toen ik dood was is alweer haar 25e thriller maar nog steeds blijft Loes je verrassen! Een spannend, vlot geschreven verhaal wat je maar moeilijk weg kan leggen.

8.5
Toen  ik dood was – Loes den Hollander
Uitgeverij: De Crime Compagnie

Bedankt uitgeverij De Crime Compagnie voor het sturen van een recensie-exemplaar!

E-book €7,99         Paperback €19,95

3 gedachtes over “Recensie: Toen ik dood was -Loes den Hollander

  1. son370 zegt:

    heb het boek gelezen. Jammer vind ik dat de eerste boeken uit haar boekentrommel de beste zijn. Ik heb de meeste ( misschien wel alles) gelezen maar 5 sterren haalt ze bij mij bijna nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.