New in: februari

februari was een gezellig maand. Niet alleen werd de koop van onze eerste woning officieel, ook hield ik filmavondjes met zowel mijn vriend als met vriendinnen en gingen we op babybezoek bij mijn schoonzusje. Ook bracht februari veel nieuwe boeken met zich mee!

Zo ontving ik van uitgeverij BBNC Dit is Guus – Chris Chatterton een geweldig kinderboek over de knorrigste hond van het land. Ook ontving ik het boek Ultieme liefdesmomentjes – Catana Comics, mijn recensie hiervan kunnen jullie al lezen op mijn blog.

Van uitgeverij Lebowski ontving ik de nieuwste roman van Susan Smit – Tropenbruid, een boek over het oude indie  waar ik erg benieuwd naar ben.  Ook ontving ik het boek Hier is alles veilig – Anneleen van Offel over het leed dat zij ziet in Israel. Een aangrijpend boek lijkt mij.
Van uitgeverij Moon ontving ik het prachtige knalgele kinderboek Eefje en de dieren – Matt Haig. Een boek met prachtige illustraties waarin ik in maart snel hoop te kunnen beginnen met lezen.

Op het verkeerde moment – Heleen Smit en Carmens kookpunt – Carmen Prins ontving ik van uitgeverij De Crime Compagnie. Twee thrillers die hoog op mijn verlanglijstje stonden, ik kan niet wachten om hierin te gaan beginnen!

Van uitgeverij Xander ontving ik het zesde deel in de meest verkochte serie van 2018 en 2019 namelijk de zeven zussen serie Zon – Lucinda Riley. Ook ontving ik Ik heb een naam – Chanel Miller, dit lijkt mij een aangrijpend en heftig boek over het zijn van een slachtoffer van seksueel geweld. Erg benieuwd naar!
Van uitgeverij Horizon kreeg ik het boek Mijn kind, mijn spiegel – Fleur van Groningen. Ondanks dat ik zelf nog geen moeder ben vind ik boeken over dit onderwerp erg interessant om te lezen.

Een andere boek waar ik enorm naar uitkeek was de psychologische thriller De patient – Sebastian Fitzek van uitgeverij The House of Books. Fitzek zijn boeken zijn altijd razend goed en als er dan ook nog eens een klein beetje een medisch tintje aan zit maak je mij helemaal gelukkig.
Van uitgeverij Boekerij ontving ik de feelgood roman Bestemming geluk – Aline van Wijnen. Een boek met een heerlijke lenteachtige cover waar ik naar kan blijven kijken. Benieuwd of het verhaal net zo snel leest.

Voor de leesfabriek ontving ik van uitgeverij HarperCollins het vrolijke Gek van jou! – Jette Schroder. Ontzettend benieuwd ben ik naar dit boek, ik vond de happines-goeroe namelijk erg leuk!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.