Recensie: Ultieme liefdesmomentjes – Catana Comics

Heb je ooit naar je geliefde gekeken en gedacht: wow, wat zijn wij eigenlijk weird samen? Als mensen zouden zien wat wij doen, dan zou dat vreselijk awkward zijn. Zo ja, dan is dit boek een feest van herkenning. Dat is namelijk precies wat Catana dacht toen ze aan haar serie comics over haar relatie met haar John begon.
Wat begon als een serie doodles werd al snel een internetsensatie toen John ze online deelde. Nu raken de Catana Comics wereldwijd miljoenen mensen met hun lieve, aaibare en herkenbare humor. Ultieme liefdesmomentjes is een collectie van precies dat: de kleine momenten die het beste zijn aan samenzijn met degene die jij lief mag hebben (bol.com)


Dit leuke hardcover boekje staat bomvol mooie, grappige maar vooral ook herkenbare tekeningen van verliefde koppels en hun struggels en liefdesmomenten.
Alle tekeningen zijn gemaakt door Catana die begon met tekenen tijdens haar relatie met John over de kleine dingen die ze samen meemaakte. John drong aan op het maken van een boekje en zo geschiede.

Herkenbare situaties waren onder andere het stripje over het lengteverschil, de ideale zoenhoogte,  de tekenen dat je vriendin aandacht wil en de tekening met de ijskoude handen die je zo lekker aan hem kan opwarmen. De tekeningen zijn niet alleen leuk verzonnen, maar ook nog eens uiterst knap getekend!

Ultieme liefdesmomentjes is een leuk, schattig en herkenbaar boekje waarin vele verliefde stelletjes zich zullen herkennen.

8.0
Ultieme liefdesmomentjes – Catana Comics
Uitgeverij: BBNC uitgevers

Bedankt  uitgeverij BBNC voor het sturen van een recensie-exemplaar!

Hardcover €12,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.